ÚLTIM DISSABTE D’ESPLAI NORMAL!

Hola, famílies! Efectivament, el dia 19 serà l’últim dia que farem Esplai normal… però això no significa que deixem de fer coses, ben al contrari! Ens esperen unes setmanes molt mogudes!

 

19 DE MAIG – BEQUES

Aquest dissabte serà l’últim per demanar les beques de Colònies d’Estiu i Casal d’Estiu! Què heu de portar per demanar la beca?

  • Padró municipal
  • Declaració de la renta

Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició a celesquirol@celesquirol.es

 

26 DE MAIG – ESQUIGAMES

Per primer cop, l’Esplai l’Esquirol s’alia amb la Unió Atlètica de Barberà per crear un event esportiu únic: els Esquigames!

Els Esquigames són una activitat pensada per a les famílies, amb la qual us divertireu i a part col·laborareu amb el Banc d’Aliments de Barberà del Vallès! Us convidem a tots a participar-hi!

2 DE JUNY – FI DE CURS

Aquest curs d’Esplai ja acaba i com sempre ho celebrarem amb tota la família el dia 2 de juny! Tota la família està convidada a venir a passar-ho bé!

 

2 DE JUNY – ACTIVITAT LGTBIQ+

L’Esplai l’Esquirol, per segon any consecutiu, participarà en una activitat amb altres entitats de Barberà del Vallès. Us convidem a venir!

 

CASAL D’ESTIU

Ja hem obert les inscripcions del Casal d’Estiu 2018! Com a novetat, aquest any tot el procés d’inscripció i pagament serà on-line! Qualsevol dubte, us podeu dirigir a casal@celesquirol.es

 

COLÒNIES D’ESTIU

Segueixen obertes les inscripcions de les Colònies d’Estiu! Si encara no us heu apuntat, us animem a fer-ho aquest dissabte!

 

Ens veiem dissabte, amb moltes ganes! Per qualsevol qüestió, estem en contacte a través del mail: celesquirol@celesquirol.es