CASAL D’ESTIU

CASAL D'ESTIU 2023

QUÈ ÉS?

Al Casal d'Estiu de l'Esplai l'Esquirol preparem quatre setmanes d'activitats de lleure educatiu per a infants i joves de casal està destinat a infants des dels 4 fins als 14 anys.

EDAT I GRUPS

Enguany hi ha una novetat i és que, en lloc d’haver 4 grups com sempre havien hagut, hauran en total 3 grups d’infants:

 • PETITS: Nascuts entre 2019-2016
 • MITJANS: Nascuts entre 2015-2013
 • GRANS: Nascuts entre 2012-2009

LLOC

El Casal de l’Esplai l’Esquirol es realitzarà als nostres locals  habituals a Av/Generalitat, núm 79. 

Podeu consultar-ho al mapa.

CALENDARI I HORARIS

Les dates del Casal d'Estiu de l'Esquirol són les següents:

JUNY - JULIOL 2023
- Setmana 1: 26 - 30 de juny
- Setmana 2: 3 - 7 de juliol
- Setmana 3: 10 - 14 de juliol
- Setmana 4: 17 - 21 de juliol

L’horari és l'habitual:

 • 08:00 a 09:00 (acollida)
 • 09:00 a 13:30 (matí)
 • 13:30 a 15:00 (menjador)
 • 15:00 a 16:30 (tarda)

* Els divendres hi ha excursió de 9:00 h fins les 15:00 h, podent variar l'hora de tornada segons el lloc on anem. A més, el dia es pot veure modificat en funció dels dies que ens assignin la piscina.

REUNIÓ FAMÍLIES

El dilluns 19 de juny tindrà lloc la reunió de famílies del Casal 2023. Es farà als locals de l'esplai (Av. Generalitat, núm. 79; per aquells que no hi hàgiu estat mai, és al final de la rampa, on hi ha una tanca blanca) a les 18:00. 
L'assistència és obligatòria, ja que haureu de firmar la fitxa d'inscripció, així com l'autorització de sortida, només en el cas que el vostre infant hagi de marxar sol. Després començarem la reunió on s'explicarà tota la informació sobre el funcionament del Casal de l'Esplai l'Esquirol 2023.

Si es donés el cas que haguéssiu de venir amb els vostres infants, no us preocupeu, doncs hi haurà un parell de monitors que es quedaran amb ells mentre duri la reunió.

SAMARRETA CASAL

El casal té samarreta pròpia per als infants. És obligatòria dur-la a les excursions dels divendres i té un cost de 5€.
Si no la teniu, quan realitzeu el formulari d'inscripció trobareu un apartat on demanar-la i indicar la talla.
Tot i que no cal agafar-ne de nova si es té la samarreta d'anys passats.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions ja estan obertes!

El sistema d'inscripcions varia aquest any 2023. Molta atenció!

INSCRIPCIÓ EN 3 PASSOS

 1. FORMULARI: Primerament, haureu d'omplir el següent formulari d’inscripcióInscripció Casal 2023.

-Cal omplir un formulari per a cada infant (en el cas de germans)

-El formulari demana tota la documentació necessària. Els monitors la imprimirem posteriorment. Per tant, NO cal portar fitxa com fèiem l'any passat.

-Al formulari podreu indicar si voldreu comprar samarreta i la talla. És obligatòria per a les excursions de divendres. No és obligatori comprar una si la conserveu d'anteriors anys.

-Al formulari podreu indicar si esteu interessats en beques i/o colònies per tal que contactem directament amb vosaltres.

-Al vostre correu rebreu una còpia del formulari de la inscripció que heu omplert.

Un cop completeu el formulari (preinscripció) NO queda confirmada la inscripció.

  2. PAGAMENT: Un cop envieu el formulari, al final d’aquest us apareixerà l’enllaç al portal de pagament. Haureu de fer click per accedir al portal. Allà heu de seleccionar les setmanes i franges horàries que hagueu indicat abans al formulari. Seguidament, podreu fer el pagament de forma online i amb targeta.

-Cal indicar el nom de l'infant a la casella "Información Adicional" a l'hora de fer el pagament.

-La samarreta apareix com un producte a part de les setmanes .

-En el cas de germans, al portal cal fer un pagament per cada germà i no apareixen allà les ofertes. Es faran devolucions de la part corresponent durant les setmanes de casal. Si les devolucions són urgents, contacteu per correu.

Un cop s'hagi realitzat el pagament, la inscripció sí quedarà confirmada.

3. SIGNATURA I REUNIÓ: Farem una reunió informativa d'assistència obligatòria entre el 12 i el 18 de juny (especificarem data més endavant) per a totes les famílies amb infants participants al casal. A més, en arribar serà el moment de signar la fitxa que haurem imprès amb la formulació que vau indicar al formulari. És important perquè signareu les autoritzacions pertinents (drets d'imatge, medicaments...) i revisareu el contingut.

Si teniu qualsevol dubte durant el procés d'inscripció, podeu escriure un correu electrònic a casal@celesquirol.es

BEQUES

Beques
També queda obert el període de beques el qual es tancarà el dia 22 de maig, si esteu interessats informeu-nos i envieu-nos un correu a   casal@celesquirol.es amb la següent documentació:
 • Renta del 2023 de totes les persones majors de 25 anys de l’habitatge
 • Padró familiar del 2023 on surtin totes les persones que hi viuen a l’habitatge (caldrà que totes les persones que convisquin apareguin en el mateix paper, no per separat
 • Carnet de discapacitat (optatiu)
 • Carnet monoparental (si es té)
 • Carnet de família numerosa (si es té)

Si teniu algun cas com, per exemple, els pares esteu separats o no teniu la renta, o esteu a l’atur, aviseu-nos per correu i us direm la documentació que necessiteu enviar.

PREUS

Els preus per setmana són els següents:

FRANJA HORARI PREU
Acollida 08:00 - 09:00 15€
Matí 09:00 - 13:30 55€

**60 € partir de l'1 de juny

Menjador 13:30 - 15:00 30€
Tarda 15:00 - 16:30 25€

El menjador es realitzarà amb servei de càtering.

*De moment, les excursions estan programades els divendres. Si es modifiqués l'horari dels dies d'excursió us ho comunicaríem, ja que aquests dies els infants dinen menjar portat de casa i, per tant, no es pagaria el servei de menjador.

Promocions

- 10% de descompte per germà/germana en qualsevol de les opcions d'inscripció (encara que la web no té en compte aquesta promoció, us ho retornaríem presencialment).
3X2 de inscripció per germà/germana. En cas que vulgueu inscriure a 3 infants germans, una d'elles us la deixem gratuïta( exceptuant el menjador). IMPORTANT: Quan feu la inscripció i el  pagament, caldrà fer-ho per a cada germà de forma separada.