SANT JORDI

Sant Jordi se celebra, com cada any, el dia 23 d'abril. I l'Esplai l'Esquirol, com a entitat promotora de la cultura, realitza una activitat especial en aquest dia. Per això, cada Diada de Sant Jordi podreu trobar la paradeta de l'Esplai l'Esquirol a la plaça de la Vila de Barberà. En aquesta pàgina trobareu la informació necessària sobre les activitats que organitzem.

VENDA DE ROSES

Una de les tradicions de Sant Jordi és el regal de roses. L'Esplai l'Esquirol posa a la venda roses per tothom. La tradició diu que els nois regalen la rosa a les noies, però si una noia vol regalar una rosa al seu xicot, no li direm que no! 

stjordi_2-el-drac-enomorat

OPERACIÓ QUILO

En una data tan senyalada com aquesta, des de l'Esplai l'Esquirol no ens volem oblidar de la solidaritat cap als més necessitats. Com tots sabeu, l'altra tradició de Sant Jordi és regalar llibres. L'Esplai l'Esquirol posa a la venda llibres donats voluntàriament a la seva paradeta. Però els llibres no es venen per diners, sinó per menjar! L' "Operació Quilo" consisteix en que, per endur-se un llibre, cal donar un quilo de menjar, que anirà destinat al Banc d'Aliments.

Balance_icon.svg