COLÒNIES

Què son les colònies d'estiu?

Les colònies d'estiu coincideixen amb l'última activitat del curs, pensada per a nens i nenes de 4 fins a 17 anys. L'equip de monitors organitza un seguit d'activitats entorn a un centre d'interès, una temàtica sobre la qual tracten les gimcanes, tallers, jocs ... Però les colònies no només estan pensades perquè els nens s'ho passin bé i gaudeixin, sinó que també perquè assumeixin diferents valors, convisquin amb altres infants, i s'apropin a la natura.

On anem aquest curs?

 • Aquest any anirem a la casa de colònies "Món Serè".
 • La casa de colònies Món Serè, està situada a Les Piles, a l'Ebre. Aquest any estarem a la costa daurada, provincia de Tarragona.
 • La casa està totalment equipada i compta amb piscina, camp poliesportiu, incloent-hi un gran camp de futbol, i grans extensions de terreny per jugar. Hi ha diversió tant per a grans com petits!

Per a més informació consulteu:

Món Serè

Contacte / Informació:

               Correu electrònic:

celesquirol@celesquirol.es

Telèfons de contacte:

Rubén: 685 33 51 84

Núria: 623 01 03 95

Com m'hi apunto?

El termini d'inscripció s'obre a final d'abril per a tots els nens i nenes interessats/des.

Passat aquest termini d'inscripció les inscripcions romandran obertes fins a esgotar el nombre de places disponibles. Preguem la màxima previsió per part de les famílies i que no deixin per l'últim moment les inscripcions. Igual que l'any passat, existeix l'opció d'inscriure als vostres fills tres o set dies.

El preu de la inscripció és de 260 €.

SI NO SÓC DE L'ESPLAI, PUC VENIR?
, les colònies d'Estiu de l'Esplai l'Esquirol són obertes a tothom!
Per a tots els infants no inscrits al curs anual d'esplai, a més és necessari portar la següent relació de documents:

 • Foto de carnet del nen / a
 • Fotocòpia del carnet de la Seguretat Social (CATSALUT)
 • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
 • Fitxa d'inscripció degudament emplenada (sol·licitar a l'esplai)
 • Fotocòpia del DNI del nen / a (només si disposa de DNI)
 • Fotocòpia del DNI dels pares

Podeu formalitzar la vostra inscripció a les Colònies d'Estiu 2024 enviant un correu a celesquirol@celesquirol.es. Si hi ha places disponibles, el següent pas serà fer una transferència (us contestarem el mail amb el número del compte bancari) i remetre de volta el comprovant de pagament.

Si alguna família necessita fraccionar el pagament, recordeu que existeix l'opció de fer els pagaments fraccionats presencialment després dels dissabtes d'esplai presencials.

El preu de les colònies:

Per aquestes fantàstiques colònies d'estiu de 2024, hi ha dues modalitats diferents. Els preus són:

Set dies ⇒ 260 €* 

Tres dies ⇒ 100 €*

Recordeu que, com sempre, germans/es gaudeixen d'un 10% de descompte!

*Preus sense descompte

Calendari:

Les colònies d'estiu tindran lloc els dies:

22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 de juliol de 2024 (de dilluns a diumenge)

Les colònies de tres dies seran els tres primers dies (22, 23 i 24 de juliol). Per qualsevol excepcionalitat, pregunteu als monitors/es de l'esplai o envieu un correu a celesquirol@celesquirol, intentarem resoldre'l en la nostra màxima capacitat.

Condicions i finançaments:

FINANÇAMENTS:
Des de l'esplai donem dues vies de finançament de les colònies:

 • Beques del MCECC: Possibilitat de ser becats fins al 75%, per més informació, demanar a l'Esplai. El termini està obert fins al pròxim 22 de maig. Demanem que ens ho feu saber com abans millor.
 • ANUL·LACIONS:

Us informem que per qualsevol anul·lació s'haurà d'informar amb dues setmanes d'antelació com a mínim.  En el cas que sigui amb menys temps, no podem assegurar la devolució dels pagaments.

La realització de les Colònies d’Estiu 2024 estarà supeditada a l’autorització de les mateixes per part de la Direcció General de Joventut i les instruccions de la Generalitat de Catalunya i del Govern Central. També comuniquem que, en cas que les colònies no es puguin realitzar per causa major, l’Esplai l’Esquirol es compromet a tornar l’import íntegre de les vostres inscripcions.