BARBERÀ – LA MOLA

XI CAMINADA SOLIDÀRIA BARBERÀ - LA MOLA

Aquest any, l'Esplai l'Esquirol celebra l'onzena Edició de la Caminada Solidària Barberà - La Mola! L'any passat no la vam poder realitzar a causa del confinament... Enguany, volem recuperar-la, amb un format diferent per tal que sigui compatible amb les restriccions del COVID.

1. Què és?

La Caminada Solidària Barberà - La Mola és una caminada que se celebra per onzè any. Està organitzada per l'Esplai l'Esquirol, però tot i això està oberta a tot el públic! L'objectiu de la caminada és passar una bona estona i col·laborar amb el Banc d'Aliments de la Parròquia de Santa Maria de Barberà.

Aquesta edició té una novetat important! Entre totes les persones inscrites que aconsegueixin completar la Caminada, sortejarem material esportiu! Us interessa? Continueu llegint!

2. Quin dia és?

Enguany, la Caminada no tindrà un dia fixat. Per evitar aglomeracions, us donarem un mes sencer per realitzar l'activitat: del 6 de maig de 2021 al 6 de juny de 2021. Dins d'aquest plaç, podeu fer la Caminada el dia i l'hora que vosaltres vulgueu!

3. Quin és el preu?

El preu de la Caminada Solidària Barberà - La Mola és de 4€. Tot l'import de la inscripció anirà destinat al Banc d'Aliments de la Parròquia de Santa Maria de Barberà. Podeu fer la inscripció de forma individual o en grup; però tingueu en compte que si us inscriviu tots els participants, tindreu més possibilitats al sorteig! Si us inscriviu diverses persones com a grup, només comptareu com un participant per al sorteig, tot i que pagareu 4€ per l'activitat. 

4. On comença i on acaba?

La sortida es fa des de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, i el recorregut va fins al monestir de Sant Llorenç de Munt, al cim de La Mola. A sota teniu una infografia que us mostra el camí que heu de recórrer.

5. Com està marcat el camí?

El recorregut estarà sempre marcat amb uns fulls plastificats de color groc, amb el dibuix d'una fletxa gran de color negre. Heu d'estar especialment atents als encreuaments! A cadascun dels antics "controls" hi trobareu un cartell que identificarà el control i un altre cartell amb un QR que haureu d'escannejar amb el vostre telèfon mòbil. Aquest QR us dirigirà cap a un enllaç on podreu registrar el vostre pas pel control escrivint el vostre nom. Quan arribeu al cim de la Mola, us haureu de fer una fotografia i enviar-la a la següent adreça: celesquirol@celesquirol.es

Aquí us deixem un enllaç de Runedia on podreu trobar el track: Runedia - XI Caminada Solidària Barberà-La Mola

(Si esteu fent la Caminada, arribeu a un control, i veieu que hi falten el cartell o el QR, aviseu-nos i el tornarem a penjar el més aviat possible. En aquest cas, feu-vos una foto al control i envieu-nos-la per correu electrònic.)

6. Quant dura la caminada?

La caminada acostuma a durar unes 5:30 hores de mitjana. 

7. Com funciona el sorteig?

Entre totes les persones que us inscriviu i completeu la Caminada (és a dir, tots els QRs i la foto final al cim), sortejarem material esportiu. El sorteig el publicarem a les nostres xarxes socials a partir del 6 de juny, que és l'últim dia per fer la Caminada. 

XI CAMINADA SOLIDÀRIA BARBERÀ - LA MOLA

COM ENS PODEM INSCRIURE?

Us podeu inscriure a la Caminada Solidària Barberà-La Mola clicant en aquest enllaç.

Quan hi accediu, us demanarà que us creeu un compte i podreu pagar amb targeta. Recordem que la inscripció són 4€ que aniran destinats íntegrament com a donació al Banc d'Aliments de la Parròquia de Santa Maria de Barberà. Podeu inscriure-us vosaltres individualment o com a grup!