BARBERÀ – LA MOLA

XI CAMINADA SOLIDÀRIA BARBERÀ - LA MOLA

L'EQUIP DE MONITORS I MONITORES DE L'ESPLAI L'ESQUIROL LAMENTA COMUNICAR-VOS QUE LA XI EDICIÓ DE LA CAMINADA SOLIDÀRIA BARBERÀ - LA MOLA QUEDA ANUL·LADA DEGUT A LES RESTRICCIONS IMPOSADES PEL GOVERN. L'IMPORT ÍNTEGRE DE LES VOSTRES INSCRIPCIONS SERÀ RETORNAT EN ELS PROPERS DIES.

ESPEREM QUE VOSALTRES I ELS VOSTRES ÉSSERS ESTIMATS ESTIGUEU BÉ I AGRAÏM EL VOSTRE SUPORT! GRÀCIES!

XI CAMINADA SOLIDÀRIA BARBERÀ - LA MOLA

Aquest any, l'Esplai l'Esquirol celebra l'onzena Edició de la Caminada Solidària Barberà - La Mola! 

 1. Què és?

La Caminada Solidària Barberà - La Mola és una caminada que se celebra per onzè any. Està organitzada per l'Esplai l'Esquirol, però tot i això està oberta a tot el públic! L'objectiu de la caminada és passar una bona estona i col·laborar amb el Banc d'Aliments de la Parròquia de Santa Maria de Barberà.

 1. Quin dia és?

Enguany, la Caminada se celebrarà diumenge 31 de maig. Començarà a les 08:00 i la pujada de La Mola s'acabarà a les 15:00. Si opteu per passar l'últim control més tard de les 14:00, heu de saber que és possible que en algun moment determinat deixeu de trobar senyalització. La data original era el diumenge 17 de maig però hem decidit aplaçar-la degut a les restriccions imposades pel coronavirus.

 1. Quin és el preu?

El preu de la Caminada Solidària Barberà - La Mola és de 9€. D'aquests, 4'5€ van destinats a la causa solidària i 4'5€ es dediquen a les despeses de gestió. En cas de quedar algun romanent, també aniria destinat al Banc d'Aliments.

 1. On comença i on acaba?

Sortirem des de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, i el recorregut anirà fins al monestir de Sant Llorenç de Munt, al cim de La Mola.

 1. Com està marcat el camí?

El recorregut estarà sempre marcat amb uns fulls plastificats de color groc, amb el dibuix d'una fletxa gran de color negre. Heu d'estar especialment atents als encreuaments!

 1. Puc fer la caminada corrents?

En principi, la idea és fer una caminada. Si un vol la pot fer corrents, però en aquest cas no podem garantir que els controls estiguin oberts quan el corredor arribi.

 1. Com torno a casa?

Depèn d'on s'acabi la camianda. A cada control hi haurà informació sobre com tornar a casa en transport públic. Si s'arriba al cim de La Mola, una opció molt recomanable és la de deixar el cotxe el dia anterior a la part transitable del peu de La Mola.

 1. Quant dura la caminada?

La caminada acostuma a durar unes 5:30 de mitjana. És a dir, sortim a les 08:00 i la majoria de participants arriben al cim de La Mola sobre les 13:30. Hi haurà dos entrenaments: Barberà - Sabadell (dissabte 21 de març) i Barberà - Matadepera (18 d'abril).

 1. Els nens de l'Esplai s'hi han d'inscriure?

Sí! En principi els nens de l'Esplai realitzen la caminada com una excursió, amb el seu grup de l'Esplai. També s'han d'apuntar mitjançant la web, però hauran de pagar la quantitat de 4'5€. També hi haurà inscripcions físiques als locals de l'Esplai, els dies 18 d'abril i 9 de maig, pels infants de l'Esplai. 

 1. Què passa si no puc fer la caminada però vull que el meu fill hi participi?

Cap problema! Si el nen està degudament inscrit a la Caminada, simplement el porteu a l'excursió i el recolliu a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès, sobre les 17:30-18:00.

COM PUC PARTICIPAR-HI?

Hi ha dues vies, segons el tipus de participant: 

Sóc nen!

Faràs la caminada amb el teu grup d'Esplai, adaptada a la vostra edat:

 • Petits i Mitjans: des del peu de La Mola fins el cim.
 • Grans: des del Control 4, a la Plaça Sant Jordi de Matadepera.
 • Supergrans i Joves: SENCERA!
Sóc adult!

T'animem a que facis la caminada solidària completa! Són 23'36 km a realitzar en un temps aproximat de 05:30 hores.

Què faig amb el meu fill? Que vingui a la sortida amb el seu grup de l'Esplai!

Aquells que no vulgueu fer la caminada, podeu participar igualment amb la causa solidària comprant el dorsal (4'5€). 

En ambdós casos hi haurà inscripcions on-line, disponibles en aquest enllaç. Hi ha tres modalitats d'inscripció:

 • Inscripció normal: per tothom que no sigui infant de l'Esplai i vulgui participar en la caminada (9€).
 • Inscripció d'infants de l'Esplai: per tots aquells infants de l'Esplai, amb l'adaptació pertinent de cada grup (4'5€).
 • Dorsal solidari: per totes aquelles persones que no vulguin participar en la caminada però sí desitgin col·laborar amb el Banc d'Aliments (4'5€).

Us informem que totes aquelles persones que realitzin la inscripció abans del 30/04 tindran garantida una samarreta de la seva talla. Més enllà d'aquesta data, només la podem garantir mentre hi hagi estoc de samarretes.

També podeu trobar més informació, com el track, a la nostra web a Runedia.