TORNEM A L’ESPLAI

Hola, famílies! Després de dos caps de setmana sense Esplai, tornem per donar l’última empenta al curs 2016 – 2017! El dissabte 13 de maig us esperem a tots a les 16:30 per gaudir, com sempre, de moltes activitats! El 13 de maig a les 18:30 farem inscripcions de Colònies d’Estiu i de la Caminada Solidària Barberà – La Mola! Si encara no us hi heu apuntat, correu, que s’apropen!

 

BEQUES

Aquest any, com en els darrers es podrán demanar beques tant per el casal d’estiu com per les colònies. Aquestes beques permeten rebre una ajuda en cas de ser otorgades. Per poder demanar-les ens heu de facilitar la documentació que s’especifica a continuació:

 • Declaració de la renda 2017 corresponent a l’exercici 2016.
 • Padró municipal on s’indiquin les persones que conviuen a la mateixa unitat familiar.

La data límit per presentar les beques és el 20 de Maig, sobretot no espereu a l’últim moment!

 

COLÒNIES D’ESTIU

Les colònies ja estan en marxa! Els monitors ja estem planificant i preparant aquestes colònies que volem siguin espectaculars! Marxarem els dies 9 – 10 – 11 – 12 – 13 – 14 – 15 de juliol de 2017, i el nostre destí serà la fantàstica casa de colònies Artur Martorell! Els preus de les colònies seran:

 • 230 € les colònies de 7 dies.
 • 95 € les colònies de 3 dies.

I sense vosaltres no fem res, apunteu-vos! Aquestes colònies són obertes a tothom, apunteu als vostres germans, amics, cosins com més siguem més riurem! Quan tornem podreu seguir fent els pagaments! Si encara no ús heu inscrit i no heu fet el primer pagament, afanyeu-vos! A la web podreu trobar tota la informació referent a les colònies d’estiu: Colònies d’Estiu 2017 Preparats per l’abordatge, pirates?

 

BARBERÀ – LA MOLA

El 20 de maig tornem amb la Caminada Solidària Barberà – La Mola, apta per tota la família! Un dissabte d’activitat física i contacte amb la natura amb la millor companyia, a més amb la inscripció col·laboreu amb el Banc d’Aliments de la parròquia de Barberà, per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten. Les inscripcions ja estan en marxa, el dia 13 de maig us podreu inscriure als locals de l’Esplai (a partir de les 18:30) i fins el dia 17 de maig estaran obertes les inscripcions on-line:

Per altra banda, necessitem voluntaris per als controls. Si algú ens vol ajudar, preguem que es posi en contacte amb nosaltres a través del mail: ce.lesquirol@gmail.com

 

CASAL D’ESTIU

Les inscripcions del Casal d’Estiu ja estan obertes! Correu que volen!

CALENDARI

Aquest any el casal consta, com sempre de dos blocs: Bloc de Juny Juliol i el bloc de setembre, sempre de Dilluns a Divendres. Les dates son les següents:
El bloc de Juny Juliol:
 • S1: 2 dies: 22 i 23 de Juny
 • S2: 26 al 30 de Juny
 • S3: 3 al 7 de Juliol
 • S4: 10 al 14 de Juliol (Colònies d’Estiu)
 • S5: 17 al 21 de Juliol
 • S6: 24 al 28 de Juliol
El bloc de Setembre:
 • S7: 28 d’Agost al 1 de Setembre
 • S8: 4 al 8 de Setembre
i més graficament:

HORARIS

 • Horari Base: 09:00 – 13:30 (15:00 els divendres).
 • Acollida: 08:00 – 09:00
 • Menjador: 13:30 – 15:00
 • Tarda: 15:00 – 16:30

COLÒNIES

Aquest any també inclourem unes colònies de 3 dies* (diumenge 9, dilluns 10 i dimarts 11) que serán a la casa de colònies Artur Martorell, a Calafell, una de les més maques. Aquesta és la setmana 4, que de manera opcional tindrà 3 dies de colònies i 3 dies de casal. Sigui com sigui, 3 dies amb moltes activitats, jocs de nit, piscina, convivència, molts amics, natura i un llarg etcétera.
*3 dies opcionals, si son més gran poden venir els 7 dies de colònies del centre!

Per acomiadar un any tan especial com és el nostre trentè aniversari, organitzarem una gala molt especial el dia 3 de juny. Us la perdreu?

 

SAMARRETES DEL 30è

Si alguna família encara no ha recollit les seves samarretes del 30è aniversari, ho podrà fer aquest cap de setmana. D’altra banda, farem una nova comanda de cara a l’estiu. Si voleu una samarreta, digueu-nos la talla i us en farem una!

 

Res més per avui, famílies! Qualsevol dubte ens el podeu consultar a través de l’adreça de correu electrònic ce.lesquirol@gmail.com