Reunió mares i pares!

Hola! Ja no queda res per dissabte! I entre tant aquí teniu la notícia, amb tota la informació que necessiteu. 

Reunió de Mares i Pares

Aquest dissabte 22 d’octubre a les 18:30, al local de l’esplai, tindrà lloc la reunió de mares i pares del curs 2016-2017. És molt important que hi assistiu! En aquesta reunió us informarem del funcionament de l’esplai, del calendari del curs 2016-2017, i de totes les novetats que tenim!

També us animem a entrar a formar part de la nostra Comissió de Mares i Pares, que s’encarrega d’ajudar-nos a preparar algunes activitats. L’any passat va tenir molt d’èxit i tenim moltes esperances en els pares i mares de l’Esplai de cara al nou curs! Si voleu formar part de la Comissió, si-us-plau comuniqueu-nos-ho per correu electrònic o el mateix dissabte.

Beques

Aquest curs també tenim beques: beca de curs d’esplai, beca de colònies de primer trimestre, i beca de casal de Nadal!
Com es demanen? Dissabte 22 d’octubre, després de la reunió de mares i pares:

  • Si vau entregar els papers a l’estiu: només ens heu de comunicar que voleu demanar la beca.
  • Si NO vau entregar els papers a l’estiu: haureu de portar la declaració de la renda i el padró.
    IMPORTANT: si no ens dieu res, considerarem que no la demaneu!

Castanyada

Ens apropem i ja comencen els preparatius, és per aquest motiu que us demanem sisplau si podeu portar paper de diari per embolicar les castanyes!
Així també dir-vos que els nens de supergrans i joves es quedaran després de les 18:30 a l’esplai per vendre castanyes!

Inscripcions

Si no us vau poder inscriure el passat dissabte, no patiu! Aquest dissabte, a partir de les 18:30, podreu inscriure-us als locals de l’Esplai. Què haureu de portar?

  • Fitxa d’Inscripció

  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor i del nen (si en té)

  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes

  • Fotocòpia del CatSalut

El preu de les inscripcions és el mateix de cada any: 65€ si repetiu a l’Esplai i 70€ si sou una nova incorporació (inclou el foulard).

Colònies de primer trimestre

Ja s’apropen les colònies del primer trimestre! Seran el 26 i 27 de novembre, i marxarem a la casa de colònies La Conreria! D’aquí poc obrirem inscripcions, esteu atents! Com a novetat, aquestes colònies estaran obertes a tot el públic! Aviseu tots els vostres amics, que no s’ho perdi ningú!

Disfresses

Per casualitat teniu alguna disfressa per casa que no feu servir? Si és així, i esteu pensant a llançar-la, a nosaltres ens vindrien molt bé.

Casal

Tenim un nou correu de us exclusiu per al casal casal@celesquirol.es

Res més per avui, us esperem a tots dissabte! Per qualsevol dubte o consulta, contacteu amb nosaltres a través del mail: ce.lesquirol@gmail.com