NOTÍCIES, EXCURSIONS I DOCUMENTACIONS!

Hola, famílies! Com va tot? Venim amb molta informació per a tots vosaltres. Comencem:

Excursió Grans

El dissabte vinent (dia 9) el grup de Grans realitzarà una excursió al Bosc de Santiga!  Els Grans de l’esplai hauran de ser una hora abans que habitualment a l’esplai (a les 15:30 h). Aniran amb els monitors fins al bosc, allà faran un munt d’activitats i tornaran a l’esplai a les 18:30h. Els nens i nenes hauran de portar el foulard (com cada dissabte), que a més el faran servir a les activitats. Molt important: roba d’abric (polar).

Us demanem que confirmeu amb un mail l’assistència 🙂

Comissió de Mares i Pares

Us convidem a tots i a totes a formar part de la Comissió de Mares i Pares! És un lloc de trobada entre l’equip de monitors i monitores de l’Esplai i les famílies, on començarem la preparació de la cavalcada de Reis perquè els infants gaudeixin d’aquesta festa amb unes disfresses ben divertides. Ens reunirem aquest dissabte vinent, dia 9, a les 16:30 h. Animeu-vos a venir-hi! Com més famílies siguem, millor!

 

Beques

El proper dissabte serà el darrer dia per demanar les beques de curs, colònies de primer trimestre, i casal de Nadal! Recordeu que heu de portar la declaració de la renta i el padró municipal. Si ja vau demanar-ne a l’estiu d’aquest any, no cal que porteu la documentació, serà prou amb informar-nos que voleu demanar beca.

 

Inscripcions

També us volíem comunicar que si encara no heu portat tota la documentació pertanyent a les inscripcions, una vegada finalitzada la tarda d’esplai, ens la podeu entregar.

Heu de portar la següent documentació:

  • Fitxa Inscripció Curs 2019-2020
  • Foto de carnet de l’infant
  • Fotocòpia del carnet CATSALUT
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  • Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Import de la inscripció

I per si algú encara no s’ha inscrit….

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70€ (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2018-2019: 65€

Loteria

Segurament tots vosaltres esteu ajudant l’esplai amb la venta de talonaris de la Loteria de Nadal. Us estem molt agraïts. Us informem que el dissabte 23 de novembre és la data per tornar els talonaris i els diners a l’esplai. El cap de setmana següent (30 de novembre i 1 de desembre) estarem de colònies, així que tots ens esforçarem per tal que el 23 haguem recollit els talonaris i enllestit la feina.

 

Això és tot per ara! Ens veiem dissabte!