NOTICIA SEMANAL: S’ACABA EL CURS!

CALENDARI

Dissabte 18/05/24: Esplai Normal

Dissabte 25/05/24: No hi ha Esplai 

Dissabte 01/06/24: Festa Fi de Curs

 *Recordatori 

  • Segueix oberta la convocatòria de beques de casal d’estiu i colònies d’estiu. 
  • Estan obertes  les inscripcions de colònies d’estiu i casal d’estiu.
  • El proper dissabte és el segon pagament presencial de colònies d’estiu

 

Colònies d’estiu

Ja estan obertes les  inscripcions online de colònies d’estiu i estaran obertes per a tot el món, és a dir, que podeu dir als vostres  amics i familiars que poden venir a gaudir de les colònies d’estiu. Si esteu interessats a inscriure’s, haureu d’enviar un mail a celesquirol@celesquirol.es

El dia proper dissabte 18 és el segon pagament presencial, a les 18:30 als locals de l’esplai.

 

Festa fi de curs

Per fi ha arribat la festa de fi de curs! En aquesta festa celebrem tot l’any, i serà l’últim dia que ens veurem tots plegats. Aquesta tindrà lloc el dia 1 de juny. Esteu atents al correu ja que arribarà en molt poc la carta informativa amb tots els detalls!!

 

Casal d’estiu

Com ja alguns sabeu a l’estiu obrim el  casal de l’Esquirol  on farem moltes activitats. El casal està format per 4 setmanes en què cada setmana serà unes de les aventures d’Astèrix i Obèlix. Cada divendres es farà una excursió. Ja estan obertes les inscripcions!

Atenció! S’obre un nou grup d’edat en el casal, pels nascuts entre 2007-2009, és a dir, el que correspon als Joves de l’esplai. S’acabarà de decidir si es duu a terme finalment o no segons el nombre d’inscrits, així que si us interessa, contacteu amb nosaltres per apuntar-vos!!

Per a més informació: carta informativa de casal

 

Beques

Eii ja estan obertes les beques de colònies d’estiu i de casal d’estiu. La convocatòria acaba el dia 22/05/2024  Si voleu alguna de les beques, sol·liciteu-la a aquest correu!

Per tramitar-les, cal portar la següent documentació:

-La renda 2023 dels majors de 25 anys

-El padró familiar del 2024

En cas que es tingui:

-Carnet de discapacitat

-Carnet monoparental

Si hi ha algun problema amb alguna d’aquesta documentació feu-nos-la saber o qualsevol dubte que tingueu aquest mateix correu.