DISSABTE CELEBREM CASTANYADA!

Que els vostres fills i filles encara no estan inscrits/es? Això s’arregla en un moment! Podeu portar els vostres fills/filles a les 16.30 i us inscriviu a les 18.30! El més important de tot és que veniu i gaudiu!

CASTANYADA
Aquest dissabte els joves (els nens més grans de l’esplai) estaran venent castanyes a la plaça de la Vila  a partir de les 18:30.

BEQUES
Ja està obert el període d’inscripció per demanar les beques de curs, colònies de primer trimestre, i casal de Nadal! L’únic que heu de fer és portar la declaració de la renta i el padró municipal. Si ja vau demanar a l’estiu, d’aquest any, no cal que porteu la documentació, serà suficient amb informar-nos de que voleu demanar beca. Aquest dissabte es podran sol·licitar a les 18:30 a l’esplai.

INCRIPCIONS PEL CURS 2018-1019
Què hem de portar:

Fitxa d’inscripció curs 2018-2019
Foto de carnet de l’infant
Fotocòpia del carnet CATSALUT
Fotocòpia de la cartilla de vacunes
Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
Fotocòpia del DNI dels pares
Import de la inscripció
Preu de les inscripcions:

Nous infants matriculats:      70€ (inclou el foulard)
Infants matriculats al curs 2016-2017:     65E€
Als infants nous, els infomem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol!

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.esesplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es

PARES I MARES
Aquest dissabte 27 hi ha reunió de la comissió de pares i mares a les 16:30 si algun pare o mare que encara no s ha apuntat a la comissió pot enviar un email a celesquirol@celesquirol.es per poder inscriure’s.

Aqui us deixem el power point de la útlima reunió: Powerpoint.

També seria de gran ajuda que si coneixeu algun camioner o empresa disposada a llogar el camió amb conductor que estigui disponible per la rua de nadal ens passeu el contacte. Mil gràcies!

FOULARD VIATGER
Heu viatjat pel món aquest estiu i us heu emportat amb vosaltres el foulard de l’Esplai? Si és així, i teniu alguna fotografia, feu-nos-la arribar (celesquirol@celesquirol.es) i la penjarem al nostre web. L’Esquirol ja ha visitat molts països!

http://celesquirol.esfotos/el-foulard-viatger/