DISSABTE 8/02/2020

Hola famílies! Com ja sabeu, dissabte passat vam fer una excursió al parc de les Morisques a Sant Quirze del Vallès, i ens ho vam passar pipa! Aquí us portem un resum del que vam fer:

Vam quedar a la RENFE i vam anar amb transport públic fins Sant Quirze. Una vegada que vam arribar al parc vam prendre l’esmorzar:

… i cap a volts d’onze vam començar les activitats. Al parc ens vam trobar personatges de tots els grups, els quals havien estat convocats allà pel senyor Misteri, i volien comprovar quin grup era el millor. Primer de tot  vam fer jocs competitius com el Ninja o el roba cues:

Després els infants es van dividir en grups de 4-5 persones i van haver de buscar diferents monis per realitzar les seves proves. Cada vegada que superaven la prova/joc rebien un goumet. Hi havia proves de tota mena! Havien d’encertar una endevinalla, fer mímica, fer lletres amb el cos, relleus…

Ja era hora de dinar! Així que van acabar aquestes proves vam fer una súper rotllana on van dinar totes juntes, mentre explicàvem acudits. Una vegada acabàvem de dinar podiem fer pànxing: hi havia un parc per fer esport, un parc de fusta normal, teniem cordes per saltar, frisbees…

Cap a un quart de tres van decidir que els monitors i monitores s’haurien d’amagar per tot el parc i els nens i nenes els haurien de trobar, enxampar i tirar a terra! Va ser molt divertit.

Finalment vam començar a recollir-ho tot i vam marxar fins a l’estació de Ferrocarrils de Sant Quirze fins Sabadell Nord, on vam fer transbord a la RENFE per tornar a Barberà.

Quin dia més xulo vam passar!