Dissabte 10/02/2024

Bones, esquirols i esquiroletes!!! 

Venim a deixar-vos el resum de l’anterior dissabte, va ser molt guai!

Petits

Els petits han conegut els Kodamas! Havia una Festa al bosc i han fet les diferents activitats. Memory, limbo etc. Finalment han conegut els Kodamas! Uns esperits del bosc de color menuts. Han fet un mini Kodama!!!

Mitjans

Els Mitjans i les jinetes han rebut una trucada d’un poble en perill! Les roques cauen de la muntanya i roden fins al poble…

Amb l’ajuda dels pobladins i el Chaman del poble els i les Mitjanes han aconseguit parar les roques i a poc a poc anar aconseguint pistes del perquè la Natura s’està desequilibrant.

 

Grans

Els grans han estat en un búnquer abandonat per protegir-nos de la pluja radioactiva, el búnquer és ple de jocs de taula antany i hem jugat amb ells fet la nostra pròpia fitxa de joc i descobrint jocs nous amb el material dels jocs de taula.

Supergrans

Els súpers han anat a la pel·lícula del misteri de l’aigua. Es tracta d’un riu que passava pel poble d’una texana i d’una índia, l’aigua del riu estava enverinada, han fet activitats per descobrir qui va ser, fins i tot van enviar una carta als culpables perquè tinguessin més cura amb els residus i van aconseguir el tiquet.

Joves

Aquest dissabte els majordoms han ratat als Joves, mitjançant el Raven Club, a fer diversos jocs en dos grups, el Blau i el Vermell. S’ho han passat d’allò més bé!