COLÒNIES, CARNESTOLTES, BEQUES, I SAMARRETES ESPECIALS!

Hola, famílies! Aquesta setmana venim carregats amb una gran quantitat de notícies! Que no se us passi cap!

En primer lloc, agrair profundament a totes les persones que ens van ajudar portant roba per a l’Escola Guixot. Nosaltres ens encarregarem de portar-ho allà i ells ho repartiran entre els refugiats. Gràcies per la vostra solidaritat!

 

Carnestoltes

Continuem preparant les disfresses de Carnestoltes! Aquest dissabte més! Convidem a tots els pares i mares que vulguin participar a venir aquest dissabte a l’Esplai i preparar-se la seva disfressa. 

Si-us-plau, necessitem que envieu un mail (podeu respondre el mateix correu que rebreu amb la notícia) per informar-nos de si els vostres fills assistiran a la rua de Carnaval, i de si ho farà algun pare i mare. Ho necessitem per comptar les disfresses. Gràcies!

 

Colònies de segon trimestre

Després del petit tràngol de la setmana passada, aquesta vegada sí que sí! El dissabte 4 de febrer realitzarem les inscripcions de colònies de segon semestre. Demà dijous rebreu la carta amb tota la informació, promès! Les colònies estan obertes a tot el públic! Convideu a qui vulgueu, com més siguem millor!

 

Samarretes especials del 30è

Estem preparant unes samarretes commemoratives del trentè aniversari de l’Esplai l’Esquirol! Us adjuntem una foto del disseny:

16406566_10206361715001638_167696611281465707_n (1)letras

 

Oi que són maques? No us quedeu sense! Omplim Barberà d’Esquirols! Samarretes de totes les talles, per a nens i nenes, pares i mares, de totes les edats! Farem una comanda tancada, de forma que preguem que ens digueu quantes unitats de samarreta voleu i quines talles. Podeu fer-ho enviant-nos un mail a ce.lesquirol@gmail.com on indiqueu el número de samarretes i les talles. El preu de la samarreta serà de 7€. Aquest any 2017, Barberà sencera celebrarà l’aniversari de l’Esplai l’Esquirol!

 

Beques

Queda obert el termini per demanar les beques de Colònies de Segon Trimestre i de Casal de Setmana Santa! Dissabte 4 de febrer i dissabte 18 de febrer! El procediment és el mateix de sempre:

  • Si ja heu demanat beca aquest curs 2016 – 2017, només ens heu de notificar que voleu demanar aquesta beca. ATENCIÓ! Si no ens dieu res, considerarem que no demaneu beca!
  • Si no heu demanat cap beca el curs 2016 – 2017, haureu de portar la següent documentació:
    • Padró
    • Declaració de la renda 

 

Això és tot per avui, ens veiem el proper dissabte amb Carnestoltes! Ens podeu contactar a través del correu electrònic: ce.lesquirol@gmail.com