Aquest dissabte fem esplai!!!

Aquest dissabte tot i que sigui pont hi haurà  esplai per a tots i totes!!!!!!!

Que els vostres fills i filles encara no estan inscrits/es? Això s’arregla en un moment! Podeu portar els vostres fills/filles a les 16.30 i us inscriviu a les 18.30! El més important de tot és que veniu i gaudiu!

CASTANYADA
Aquest dissabte els joves (els nens més grans de l’esplai) estaran venent castanyes a la plaça de la Vila  a partir de les 18:30.

CASAL 

Heu rebut tota la informaciò del Casal de Nadal?? Les inscripcions ya estan obertes en la web: inscripcions.celesquirol.es

BEQUES
Ja està obert el període d’inscripció per demanar les beques de curs, colònies de primer trimestre, i casal de Nadal! L’únic que heu de fer és portar la declaració de la renta i el padró municipal. Si ja vau demanar a l’estiu, d’aquest any, no cal que porteu la documentació, serà suficient amb informar-nos de que voleu demanar beca. Aquest dissabte es podran sol·licitar a les 18:30 a l’esplai.

INCRIPCIONS PEL CURS 2018-1019
Què hem de portar:

– Fitxa d’inscripció curs 2018-2019
– Foto de carnet de l’infant
– Fotocòpia del carnet CATSALUT
– Fotocòpia de la cartilla de vacunes
– Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
– Fotocòpia del DNI dels pares
– Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

Nous infants matriculats:      70€ (inclou el foulard)
Infants matriculats al curs 2016-2017:     65E€
Als infants nous, els infomem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol!

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.esesplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es

PARES I MARES
També seria de gran ajuda que si coneixeu algun camioner o empresa disposada a llogar el camió amb conductor que estigui disponible per la rua de nadal ens passeu el contacte. Mil gràcies!