TORNADA A L’ESPLAI I REUNIÓ DE PARES I MARES!

Hola de nou esquirolets i esquiroletes, ja tenim aquí un cop més la notícia setmanal dels dimecres. Som-hi!

Aquest dissabte 17 sí hi ha Esplai!

Com ha anat aquest pont? Esperem que molt bé! Desitgem que hàgiu descansat molt perquè aquest curs ve amb molta força.

 

Reunió de Pares i Mares:

Us recordem que la reunió de pares i mares és aquest dissabte 17 de octubre a las 18:30. En aquesta reunió us informarem de totes les novetats del curs 2015-2016, del calendari del primer trimestre i de moltes coses més. Agraïm la vostra assitència per estar al corrent de totes les activitats plantejades per aquest nou curs.

 

Castanyada

Esquriols, la castayada és cada cop més a prop! La celebrarem el dissabte 31 d’octubre a la Plaça de la Vila, com cada any, on els joves de l’Esplai seran tota la tarda venent castanyes. Però ep!, això no és tot!! Aquest any, després de la venda de castanyes, celebrarem un sopar de germanor on monitors i famílies de l’Esplai podrem gaudir d’una bona vetllada mentres parlem, ens coneixem i passem una bona estona. Per a poder facilitar-nos la feina en motius de subministrament, us demanem que aquest dissabte confirmeu la vostra assistència al sopar.

 

Beques

Per a sol·licitar les beques del nou curs i les seves activitats, preguem la vostra assistència a la reunió d’aquest dissabte, on us informarem del funcionament d’aquestes i els plaços per demanar-les.

 

Inscripcions curs 2015-2016:

Us recordem també que el pròxim dissabte 17, després de la reunió de pares i mares, podreu inscriure els vostres fills a l’esplai, si és que encara no ho heu fet. I què necessitem portar?

  • Fitxa d’inscripció, que trobareu al següent enllaç: Fitxa d’inscripció 2015
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal i del nen (si en té).
  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes.
  • Fotocòpia del CatSalut.

El preu de les inscripcions és el mateix que el d’altres anys:

  • 65€ si repetiu a l’Esplai.
  • 70€ a les noves incorporacions (el preu inclou el foulard).

 

Cavalcada de Reis 2016:

Malauradament, el curs passat no vàrem participar en la cavalcada de Barberà per manca de camió on participar-hi. Per tal que no passi el mateix enguany, preguem que si disposeu d’algun camió o conegueu algú que ens el pugui deixar, no dubteu en parlar amb nosaltres, estarem infinitament agraïts!