RESUM FESTA DE FI DE CURS

Hola esquirolets i esquiroletes!! Us portem l’últim resum del dissabte passat del curs, aquest cop el resum tractarà sobre la passada festa de fi de curs! Ens ho vam passar superbé, anem a recordar-la!

En la torre d’en Gorgs ens vam trobar a una banda de rock que no era capaç de posar-se d’acord i treballar en equip. Les seves mànagers ens van demanar si podiem ensenyar-los a treballar conjuntament fent unes activitats, i això vam fer! Ens vam divertir molt, tant infants com families en aquests jocs ben musicals i rockers!

Un cop vam acabar les activitats, la banda va recapacitar i van poder posar-se d’acord fixant-se en l’exemple de treball en equip que els vam donar. Així vam poder començar a berenar abans dels grans espectacles!

Un cop amb la panxa plena van començar els shows! Primer una banda formada per part del grup de monis va pujar a l’escenari a tocar unes cançons molt boniques i molt rockeres! Tots els hi vam ajudar a cantar una cançó amb lletra de l’esplai, va sonar molt bé! Després, els monitors de cada grup, desde petits a joves, van sortir a explicar les aventures viscudes durant el curs. Finalment, el dia i el curs es va acabar amb un video molt bonic que recordava alguns dels moments viscuts entre nosaltres aquest gran any. Així ens vam acomiadar fins al pròxim curs, que esperem veure-os igual de feliços!

Estigueu molt atents perquè aquestes fotos només han sigut una molt petita part del que vindrà, ja que molt properament pujarem totes les fotos i videos en un àlbum a l’apartat de fotos d’aquesta web! Recomenem que feu una ullada als albums ja publicats mentres espereu aquest nou!

 

Ara si que si, moltes gràcies per llegir i per tot. Una abraçada de l’equip de monis!