Queda molt poc per casal

CALENDARI

Dilluns 17/06/24: reunió de famílies de casal

Dimarts 25/06/24: Comença setmana 1 de casal

Dilluns 01/07/24: Comença setmana 2 de casal 

Dilluns 08/07/24: Comença setmana 3 de casal 

Dilluns 15/07/24: Comença setmana 4 de casal 

Dilluns 22-28/07/24: Colònies d’estiu 

 

 *Recordatori 

  • Hi ha una reunió de famílies de casal dilluns 17 de juny a les 18:00 h 
  • Estan obertes  les inscripcions de colònies d’estiu i casal d’estiu.

 

Colònies d’estiu

Ja estan obertes les  inscripcions online de colònies d’estiu i estaran obertes per a tot el món, és a dir, que podeu dir als vostres  amics, amigues i familiars que poden venir a gaudir de les colònies d’estiu. Si esteu interessats a inscriure’s, haureu d’enviar un mail a celesquirol@celesquirol.es

Ja NO hi ha més dies presencials per poder apuntar als infants de colònies, si encara voleu apuntar-los haureu de fer-ho pel portal d’inscripcions enviant un mail a l’esplai.

Casal d’estiu

Com ja alguns sabeu a l’estiu obrim el  casal de l’Esquirol  on farem moltes activitats. El casal està format per 4 setmanes en què cada setmana serà unes de les aventures d’Astèrix i Obèlix. Cada divendres es farà una excursió. Ja estan obertes les inscripcions!

Atenció!, confirmem que s’ha obert un nou grup, pels nascuts entre 2007-2009, és a dir, el que correspon als Joves de l’esplai. Només les setmanes 2, 3 i 4 de casal.

Dilluns 17 de juny hi haurà una reunió  informativa de famílies als locals de l’esplai (av/ generalitat 79), on es revisarà i es firmarà la documentació lliurada. L’ASSISTÈNCIA ÉS OBLIGATÒRIA, si no podeu venir fer-nos-ho arribar. 

Per a més informació: carta informativa de casal