Resum de dissabte!

Bon dia famílies! Ja teniu el resum de què vam fer dissabte 🙂

Al matí, vam fer unes activitats obertes a tots els infants al mercat!

Eren tres jocs: Un de completar l’esquirol amb els ulls tancats, el següent, de llençar la pilota i encistellar-la als forats, i l’últim, de trobar uns elements a un mural ben gran. Cada vegada que superéssiu un joc, us donaríem unes lletres… vau aconseguir la paraula secreta?

Ens va agradar molt veure-us allà! I vosaltres, vau aconseguir veure a l’esquirol?

Després, a la tarda vam tornar a l’esplai, i els grups van fer…
Petits
Els petits van conèixer a l’explorador Roger Federer, amb qui van fer un viatge a el Imperi Maya per buscar tresors, finalment, van troba el tresor més gran de la selva!


Mitjans
Els mitjans i les mitjanes van conèixer una miqueta més del Kim, el detectiu privat.
Han recorregut tota la ciutat per aconseguir les pistes per saber on es troba Wally…
Ho hauran aconseguit?

 


Grans
Els Grans van buscar al senyor Francisco Paco a la ferreteria, però no el van trobar i havien de descobrir el seu parany. Van fer ús del seu enginy per buscar pistes sobre on estava. Finalment el van trobar al parc. Els Grans van tornar al despatx del Francisco Paco i van fabricar la benzina per a la nau, tota una aventura.

 
Supergrans
Els súpers van arribar a una ciutat on tot es pagava amb temps, després de fer les mil i una per obtenir més temps… van descobrir un secret molt més curiós d’aquesta ciutat, que tot era mentida!
Per concloure la tarda, van fer activitats sobre la calma i la gestió de l’estrès.


Joves
Els Joves s’han endinsat a la 2a casella de Jumanji! Han anat a la casella de l’espai exterior. Aquí han conegut a Elon Musk i, rolejant personatges, han investigat l’assassinat de Shelby Hamilton, la millor detectiu de tota la galàxia.

Això és tot per aquest dissabte. Moltes gràcies per venir i tenim ganes de veure-us el dissabte vinent!