NOTICIA DE LA SETMANA! Arriba la Castanyada!

Bon dia, famílies! Com va?

Us passem la notícia d’aquesta setmana, parlem sobre la castanyada, disfresses, comi famílies… hi ha cosetes que us poden interessar.

Esperem veure-us dissabte, que serà un dia especial, com ja sabeu!

Calendari

Dissabte 29/10: Esplai Normal + Castanyada

Dissabte 05/11: Esplai Normal

Dissabte 12/11: Esplai Normal

Recordatori
Demanar beca pel curs si s’escau.
EL PRÒXIM DISSABTE ÉS LA CASTANYADA!
Comissió famílies torna!
Portar paper de diari (ho expliquem abaix)

Sobre l’activitat d’aquest dissabte…

Castanyada
Com cada any, el grup de Joves de l’Esplai han preparat l’activitat de Castanyada. Seràn a Plaça de la Vil·la venent castanyes i pastissos de 17:00 a 20:30h. Esperem veure-us a tots i totes allà!

La resta de grups, farà esplai normal de 16:30 a 18:30h, com la resta de dissabtes. Al sortir també poden passar a menjar castanyes! :p

Atenció!
Us demanem un petit favor a les families relacionat amb l’activitat de castanyada. Si teniu paper de diari que no feu servir, el podrieu portar a l’esplai en arribar (16.30)? El farem servir per les castanyes.

Disfresses de castanyada
A més, us informem que els infants poden venir disfressats, així com vindran molts monitors. És opcional, us animem a fer-ho si us ve de gust.

D’altra banda, ja que parlem de disfresses…

Comissió famílies
La comi famílies ha tornat! Ens veiem el proper 29 d’Octubre a les 16.30h als locals de l’esplai. Com cada any, amb totes les famílies que assisteixen farem una pluja d’idees per les disfresses dels reis, propostes d’activitats, entre altres coses. Us hi esperem!

Beques

Recordeu que està oberta la convocatòria de beques pel curs d’esplai i de colònies de primer trimestre i que acaba el dia 9 de novembre.

Per tal de sol·licitar-les, ens aviseu i, si no heu portat la documentació a l’estiu, heu d’enviar-nos la documentació per mail o presencialment (Av. Generalitat 79, a les 18:30 h).

La documentació requerida és la següent:

-Renda dels majors de 25 anys
-Padró 2022
-Carnet de discapacitat si algú de la família en té i/o carnet de família nombrosa (opcional)
Això és tot per avui, ens veiem!