Dissabte de castanyada

Bon dia, esquirols!!!

Moltíssimes gràcies a tots i totes aquelles qui vau venir el dissabte. Va ser un dia mortalment divertit a compartir amb vosaltres el darrer dissabte d’esplai!

Els grups de petits, mitjans, grans i supergrans, van ajudar a recuperar les castanyes i la fusta per poder fer la paradeta per vendre les castanyes.

 

Petits

Els petits vam fer pica paret amagatall per a entrar a Halloween i després vam fer una màscara de carabassa perquè ho pintin i descobrissin què va passar Jack.

 

 

Mitjans y Grans

-Wally va enviar una carta als Mitjans, on els explicava que el món de Bruno hi havia una pista d’on es trobava. Allà, es van trobar amb els Grans i els van ajudar amb el seu problema. Finalment, van aconseguir trobar les pistes buscades.

-Bruno va tenir per primera vegada un incident per culpa de la selva gemma, va caure en un mal son i no es podia despertar, amb ajuda de Kim, Sidney i els mitjans vam poder solucionar-lo.

 

Supergrans

Els súpers vam arribar al poble zombi, on hi havia diferents infectats entre els habitants del poble i havíem de descobrir qui eren per poder escapar. Finalment, vam perdre i ens van infectar a tots, un altre dia haurem de tornar al poble zombi per veure si aconseguim escapar sense ser infectats!

Joves

Els Joves vam estar venent castanyes i pastissos en la tradicional paradeta que es fa tots els anys a l’Esplai!!! 💙🐿️🌰🎃