EI, QUE TORNEM A L’ESPLAI DE MANERA VIRTUAL!

Bona nit famílies! Com va tot? Us portem moltes novetats per als propers dies degut a la «nova normalitat». Degut a la situació actual no hi haurà esplai presencial però si que hi haurà esplai On-line. 

Des de l’equip de monis creiem que el lleure és important per a tots, per aquest motiu, hem volgut adaptar-nos a la pandèmia i hem buscat alternatives per a que tothom pugui accedir de manera fàcil.

 

CALENDARI

Dissabte 7: Esplai Online ❤️

Dissabte 14: Esplai Online

*Segons vagi avançant la situació, valorarem en funció de les indicacions de les autoritats. 

 

Hem cregut que el més oportú és utilitzar Telegram, una aplicació segura que ens permet fer un canal de difusió per a cada grup a través del qual us podem enviar les indicacions de les activitats respectant la privacitat dels vostres números de telèfon. ❤️❤️

Per aquest motiu és molt important que us descarregueu l’aplicació de Telegram abans de dissabte! 

 

*Per a poder entrar al canal de Telegram i rebre els missatges pitgeu en el enllaç corresponent al vostre grup. Cada dissabte haureu d’entrar al enllaç on hi haurà penjada tota la informació necessària sobre les activitats que farà cada grup.

 

  • Telegram grup de PETITS:

https://t.me/joinchat/AAAAAFkcOkd2QI-IzyrE-w

 

  • Telegram grup de MITJANS:

https://t.me/joinchat/AAAAAFEbMe0ptT_H6fItsA

 

  • Telegram grup de GRANS:

https://t.me/joinchat/AAAAAEd_v8eAZXmvs0brqA

 

  • Telegram grup de SUPERGRANS:

https://t.me/joinchat/U_ZC7RyyqU5zCYoIzc9QKw

 

  • Telegram grup de JOVES:

Les famílies rebreu un correu al mail amb un correu electrònic i una contrasenya per a cada infant per a que el pugui utilitzar de  forma autònoma, no obstant cada dissabte us avisarem del que fem i adjuntarem els enllaços al vostre mail.

 

INSCRIPCIONS

Dissabte dia 7 seguirem fent inscripcions de manera telemàtica, per aquest motiu, demanen a les famílies que entreguin la documentació ja sigui impresa, firmada i escanejada o fent-li una foto on es vegi clara tota la informació.

El correu on l’hem d’enviar és a celesquirol@celesquirol.es

Hem d’entregar la següent documentació:

 

PAGAMENTS + RETORN DINERS

Per tal de fer el pagament del curs d’esplai us vam demanar que si era possible que realitzéssiu el tràmit per internet o en caixer automàtic. El compte bancari de l’esplai és el següent:

ES22 2100 3137 90 2101161173

El compte està al nom de: Associació centre d’Esplai L’Esquirol

Una vegada executeu el pagament haureu d’enviar-nos el resguard per correu electrònic a celesquirol@celesquirol.es o donar-nos el paper del resguard (en cas que ho feu per caixer automàtic) el proper dia d’esplai.

Donat que amb la pandèmia ens deixat de fer uns quants dies (i no en sabem quants més) d’esplai a final de curs retornarem la part proporcional del valor del curs segons el total dels dies que no s’hagi fet esplai

LOTERIA 

Aquest any degut a la situació actual no hem pogut repartir la loteria a les famílies, per aquest motiu, hem pensat en fer-ho de manera voluntària. Totes aquelles famílies que vulguin ajudar a l’esplai a la recol·lecta de diners i vulguin aportar i vendre el seu talonari seran benvinguts!

En el cas que alguna família vulgui loteria, feu-nos’ho saber al correu de celesquirol@celesquirol.es i mirarem la millor manera de donar-vos’ho.