DISSABTE 31 NO HI HAURÀ ESPLAI :(

Hola famílies! Us portem el resum de la setmana:

CALENDARI

Disabte 31: No hi haurà esplai 😿

Dissabte 7: ?

*Segons vagi avançant la situació, valorarem en funció de les indicacions de les autoritats. 

INSCRIPCIONS

Dissabte dia 17 seguirem fent inscripcions de manera telemàtica, per aquest motiu, demanen a les famílies que entreguin la documentació ja sigui impresa, firmada i escanejada o fent-li una foto on es vegi clara tota la informació.

El correu on l’hem d’enviar és a celesquirol@celesquirol.es

Hem d’entregar la següent documentació:

PAGAMENTS + RETORN DINERS

Per tal de fer el pagament del curs d’esplai us vam demanar que si era possible que realitzéssiu el tràmit per internet o en caixer automàtic. El compte bancari de l’esplai és el següent:

ES22 2100 3137 90 2101161173

El compte està al nom de: Associació centre d’Esplai L’Esquirol

Una vegada executeu el pagament haureu d’enviar-nos el resguard per correu electrònic a celesquirol@celesquirol.es o donar-nos el paper del resguard (en cas que ho feu per caixer automàtic) el proper dia d’esplai.

Donat que amb la pandèmia ens deixat de fer uns quants dies (i no en sabem quants més) d’esplai a final de curs retornarem la part proporcional del valor del curs segons el total dels dies que no s’hagi fet esplai🙆🏽

BEQUES

Recordem que ja està obert el període d’inscripció per demanar les beques de curs, colònies de primer trimestre, i casal de Nadal! L’únic que heu de fer és portar la declaració de la renta i el padró municipal. Si ja vau demanar-ne a l’estiu d’aquest any, no cal que porteu la documentació, serà prou amb informar-nos que voleu demanar beca. Afanyeu-vos, el termini per demanar la beca s’acaba el proper dissabte 31 d’Octubre!

LOTERIA 

Ja tenim disponibles els talonaris de loteria d’enguany🙌🏻! Esperem poder repartir-los quan ens tornem a veure.

VIDEO FAMÍLIES

Tenint en compte que la pandèmia ha impossibilitat que es dugués a terme la reunió de famílies alguns monis de l’esplai han preparat un vídeo informatiu amb el que cal saber! Està disponible pitjant aquí.

 

Esperem poder tornar a veure’ns quan les condicions de la COVID ho permetin!!! Us trobem MOLT a faltar 🐿