Dissabte 21/01/2023

Bon dia, esquirols!!! 

El dissabte passat va ser una passada, us diré perqué: 

 

Petits 

Aquest dissabte els petits hem anat a l’espai a aconseguir una constel·lació llegendària. Per arribar aquesta constel·lació vam haver d’utilitzar una nau per a arribar a l’espai i fer unes activitats, una d’aquestes va ser fer la seva constel·lació després van aconseguir arribar on estava la constel·lació llegendària per al museu.

 

Mitjans

Els mitjans i les mitjanes es van endinsar al món de la televisió, en ell van ser partícips de diversos programes de televisió, com ara Got Talent. Tots i tots junts van aconseguir ser uns grans i unes grans concursants d’aquests!

 

Grans

Rosmery va explicar a Grans que hi havia una organització que utilitzava les gemmes corruptes. Ens hem infiltrat a l’organització. I hem aconseguit un llibre que és una enciclopèdia de gemmes.

 

Supergrans

Els supergrans vam visitar el poble de les comunicacions, on cada cert temps un personatge portava els diferents mètodes de comunicació del poble, alguns cops sense poder veure, uns altres sense poder escoltar, i d’altres sense fer gestos. Finalment, vam desxifrar un missatge i vam trencar aquest sistema. Deixant llibertat de comunicació i expressió a tothom

 

Joves

Els Joves hem estat preparant l’activitat de Mitjans que realitzarem per aquest grup el pròxim dissabte.