RESUM DEL DISSABTE 14!

Bon dia a totes!! El dissabte passat va ser suuper entretingut, us va agradar?

PETITS

Els petits han sigut amb la seva aventura i han visitat el museu, però estava destruït. Però, gràcies a la seva astúcia l’han pogut reparar 😉

MITJANS 

Els i les mitjanes ens hem endinsat en el món de la màgia. Allà hem conegut a uns professors que els hi ha ensenyat; il·lusionisme, ciències màgiques i pocions.

Han sigut acreditats amb un diploma com a mags i magues.

A qui món aniran el dissabte vinent?

 


GRANS

Grans han acabat la gemma falsa per passar desapercebuts i han tornat a la Terra a través d’un portal. Un cop arribat Terra, han vist les notícies (ja que a l’espai el temps passa diferent). Es veu que hi ha hagut un terratrèmol per causes desconegudes. Van decidir entrar per buscar informació sobre el que ha passat… De sobte Bruno desapareix i al seu lloc apareix un tal Blau que mira malament els humans? Per què serà? Què n’hem fet? Quines intencions té?

SUPER GRANS

Els Supergrans s’han conegut més a fons i han aacabat la seva aventura al simulador dels Óssos!! Un joc de rol amb molts girs de guió, companyerisme i reptes.

JOVES
Els Joves van assistir a una convenció a Tokyo, en la qual estaven convidats a fer una conferència. Després de les presentacions va aparèixer un mestre de la catana amb set de venjança, ja que els seus enemics havien matat a la seva dona. Els va convèncer per practicar els reflexos i la coordinació mental i física, per poder estar preparats per a portar a terme el seu pla de venjança. Amb el seu germà, els Joves finalment van fer veure al mestre de la catana que la venjança no era la solució per apaivagar la seva ràbia i dolor davant la pèrdua. Per a poder gestionar les seves emocions, vam fer una manualitat: un fanalet.