Dissabte 20/04/2024

Bon dia, esquirols i esquiroletes!!! 

Venim a deixar-vos el resum de l’anterior dissabte, va ser molt súper!!

 

Petits

Les petites ens hem endinsat en una nau espacial amb dos extraterrestres. Hem visitat els 5 mons que es corresponien amb els 5 sentits. Ha sigut una experiència increïble!!

Ens ho hem passat superbé!!

Mitjans

Avui els i les Jinetes ens hem infiltrat a la guarida de Nogard amb uns detectius! Per fi hem rescatat al Silas, ja som més a prop de salvar el regne d’una vegada per totes!

Grans

Grans avui han anat al búnquer d’un circ destrossat per l’apocalipsi. S’han trobat 2 pallassos que només havien vist des de lluny, han après a realitzar malabars, equilibris i saber ser divertit. S’ho han passat superbé i s’han pogut portar les boles de malabars que han pogut realitzar ells mateixos.

Supergrans

Súpers han entrat a la pel·lícula de Sherlock Holmes, ens hem trobat una nena que portava temps dins del cinema i amb l’ajuda de Sherlock i la nena han descobert les veritables intencions de Tarantino el director de cinema.

Joves

Els majordoms de la mansió se’n van anar, però van aparèixer 2 persones molt misterioses i aquestes els van preparar als joves uns jocs per recollir pistes per saber qui eren aquestes persones i que feien allà.