INSCRIPCIONS BLM INFANTS, CASAL D’ESTIU, BEQUES I MOLT MÉS!

Hola esquirolets i esquiroletes! Us deixem la notícia setmanal…

 

CALENDARI

 Dissabte 20/04/24: Esplai Normal

Dissabte 27/04/24: Esplai Normal (Excursió NOMÉS SUPERGRANS)

Dissabte 04/05/24: Caminada Barberà – La Mola

 

 

Barberà la Mola 

BLM és una iniciativa nascuda des de fa uns anys per incentivar als infants de l’esplai a realitzar activitats diferents a la natura, i està plantejada com activitat d’esplai, per aquest motiu, no us heu d’espantar a l’hora d’inscriure’ls, ja que el tros de recorregut a realitzar amb els seus monitors està pensat i adaptat segons l’edat de cada grup d’infants.

Atenció! El recorregut de Supergrans s’ha escurçat: comencen desde la Plaça Sant Jordi a Matadepera. Esperem que així s’animin tots a participar

  • Petits i MitjansDes del peu de la Mola fins al cim
  • Grans i Supergrans: De la plaça de Sant Jordi fins al cim
  • Joves: Des de Barberà fins al cim (tota sencera)

L’activitat consta de una caminada solidària on a cada punt de control trobareu diferents avituallaments on reparar forces per poder continuar.

Aquí us deixem un petit avenç de com realitzar les inscripcions:

  • INSCRIPCIÓ INFANTS DE L’ESPLAI: Aquesta, es farà de forma presencial els dies 20 i 27 d’abril de 18.30 a 19.00 i tindrà un cost de 6€ on anirà inclòs un petit obsequi fins a final d’extincions (samarreta NO inclosa)

 

  • INSCRIPCIÓ ADULTS: Aquesta es farà via «runedia» (podeu entrar a l’enllaç d’inscripció clicant la paraula) té un preu de 15€  i un petit obsequi fins a final d’extincions.

* Si teniu dubtes a l’hora de realitzar la inscripció online, doneu-li una ullada a aquesta explicació de com fer la inscripció pas a pas: – COM INSCRIURE’M A LA CAMINADA PAS A PAS

 

Si us agradaria col·laborar amb nosaltres i estar a un dels punts de control d’avituallament contesteu a aquest mail facilitant el vostre número de telèfon! Gràcies!

 

Excursió SUPERGRANS 

(Aquesta part de la carta és exclusiva pel grup de SuperGrans, si l’infant no pertany aquest grup, es recomana omitir aquesta part).

Com vam comunicar-vos, el dia 27/04  es realitzarà l’excursió de Supers! Podeu revisar la carta aqui, manteniu-vos atents per si sorgeix algun canvi! Per pagar l’excursió disposeu d’aquest dissabte dia 20/04; seran 10€.

 

Casal d’estiu:

Com ja alguns sabeu a l’estiu obrim el  casal de l’Esquirol  on farem moltes activitats. El casal està format per 4 setmanes en què cada setmana serà unes de les aventures d’Astèrix i Obèlix. Cada divendres es farà una excursió. Ja estan obertes les inscripcions!

Per a més informació: carta informativa de casal

 

Beques:

Eii ja estan obertes les beques de colònies d’estiu i del casal d’estiu. Cal recordar que aquest mes d’abril es pot fer les rendes del 2023, com ja sabeu les necessitem per poder gestionar la beca. Us recomanem agilitzar el tràmit per poder arribar a temps a la data límit que us informarem pròximament. Si voleu alguna de les beques, sol·liciteu-la a aquest correu!

Per tramitar-les, cal portar la següent documentació (si ja vau entregar la documentació a l’estiu, no fa falta tornar a entregar-la):

 

-La renda 2023 dels majors de 25 anys

-El padró familiar del 2024

 

En cas que es tingui:

-Carnet de discapacitat

-Carnet monoparental

-Carnet de família nombrosa

 

Gràcies i fins dissabte!