S’apropen dies importants

CALENDARI

Dissabte 27/04/24: Esplai Normal (Excursió NOMÉS SUPERGRANS)

Dissabte 04/05/24: Excursió Barbera- La Mola 

Dissabte 11/05/24: Esplai Normal  

 

 *Recordatori 

  • S’obren la convocatòria de beques de casal d’estiu i colònies d’estiu. 
  • Aquest dissabte és l’últim dia per poder inscriure’t a la caminada de Barbera – La Mola.
  • Aquest dissabte hi ha excursió de supergrans, quedarem a les 15:45 als locals de l’esplai.
  • Durant aquesta setmana s’obren les inscripcions de colònies d’estiu.

Barberà la Mola 

RECORDEU! És l’últim dia per realitzar la inscripció a BLM per als infants de l’esplai, us recordem els trams que realitzarà cada grup amb els seus monitors.

Atenció! El recorregut de Supergrans s’ha escurçat: comencen des de la Plaça Sant Jordi a Matadepera. Esperem que així s’animin tots a participar

  • Petits i Mitjans: Des del peu de la Mola fins al cim
  • Grans i Supergrans: De la plaça de Sant Jordi fins al cim
  • Joves: Des de Barberà fins al cim (tota sencera)

L’activitat consta d’una caminada solidària on a cada punt de control trobareu diferents avituallaments on reparar forces per poder continuar.

Aquí us deixem un petit avenç de com realitzar les inscripcions:

  • INSCRIPCIÓ INFANTS DE L’ESPLAI: Aquesta, es farà de forma presencial el dia 27 d’abril de 18.30 a 19.00 i tindrà un cost de 6 € on anirà inclòs un petit obsequi fins a final d’extincions (samarreta NO inclosa).

 

  • INSCRIPCIÓ ADULTS: Aquesta es farà via «runedia» (podeu entrar a l’enllaç d’inscripció clicant la paraula) té un preu de 15 €  i un petit obsequi fins a final d’extincions.

* Si teniu dubtes a l’hora de realitzar la inscripció online, doneu-li una ullada a aquesta explicació de com fer la inscripció pas a pas: – COM INSCRIURE’M A LA CAMINADA PAS A PAS

 

Comunicat per les famílies!

Si us agradaria col·laborar amb nosaltres i estar a un dels punts de control d’avituallament contesteu a aquest mail facilitant el vostre número de telèfon! Gràcies!

Animeu-vos, que les inscripcions online ja estan obertes!

 

Excursió SUPERGRANS 

(Aquesta part de la carta és exclusiva pel grup de Supergrans, si l’infant no pertany aquest grup, es recomana ometre aquesta part).

Com vam comunicar-vos, el dia 27/04  es realitzarà l’excursió de Súpers! Podeu revisar la carta aquí, manteniu-vos atents per si sorgeix algun canvi!.

Recordeu que hem quedat a les 15:45 per un avenç de l’hora de reserva.

 

Casal d’estiu

Com ja alguns sabeu a l’estiu obrim el  casal de l’Esquirol  on farem moltes activitats. El casal està format per 4 setmanes en què cada setmana serà unes de les aventures d’Astèrix i Obèlix. Cada divendres es farà una excursió. Ja estan obertes les inscripcions!

Per a més informació: carta informativa de casal

 

Colònies d’estiu

Durant aquesta setmana s’obriran les esperades inscripcions de colònies d’estiu i estaran obertes per a tot el món, és a dir, que podeu dir als teus  amics, familiars a gaudir de les colònies d’estiu, si esteu interessat a inscriure’s hi haureu d’enviar un mail a celesquirol@celesquirol.es per poder rebre les instruccions de com accedir al portal d’inscripcions.

El dia 18 és el segon pagament presencial, a les 18:30 als locals de l’esplai.

Beques

Eii ja estan obertes les beques de colònies d’estiu i del casal d’estiu. Si voleu alguna de les beques, sol·liciteu-la a aquest correu!

Per tramitar-les, cal portar la següent documentació:

-La renda 2023 dels majors de 25 anys

-El padró familiar del 2024

En cas que es tingui:

-Carnet de discapacitat

-Carnet monoparental

-Carnet de família nombrosa