DISSABTE 16/10/2021

Hola famílies ja tenim aquí el resum setmanal del dissabte passat!!!

Petits i Mitjans 

Gava amb l’ajuda dels infants van anar a investigar l’escena del crim on van raptar a prro, amb els poders de Gava aconsegueixen trobar a un vell chatarrer que va veure que va passar, una vegada ja sabem el que ha passat fem un pla per enganxar-li un localitzador a MAXI VILLANO (chan, chan, chan)

 

Grans

Els grans ens vam trobar amb el grup de mags fantàstics que estan en guerra amb els «Achus i Alus». Ens han ensenyat una mica de la seva màgia i ens han demanat trair als altres mags. D’aquí poc haurem de decidir quin bàndol escollir!!

 

SUPERGRANS 

Per fi, el grup de supergrans ha descobert el primer membre de la família Méndez. Es tracta de l’àvia, i vam saber que el seu passat no era gens bo. Finalment vam poder desactivar una bomba imposada per ella. Qui serà el pròxim membre de los Méndez que descobrirem?

 

JOVES

Els Joves i la Zoe van començar les proves d’accés a «Incursión Nocturna»: en Rasputin, l’entrenador de cadets, va comprovar les nostres capacitats a través d’una sèrie d’entrenaments que continuaran el pròxim dissabte.

Us esperem el dissabte vinent amb més aventures!!