DISSABTE 11/12/2021

Eeeei famílies, ja està aquí el resum setmanal!! 🙂

Petits

Petits va viatjar fins a Lapònia, on es van trobar la fàbrica de Pare Noel plena de joguines i sense vigilància. Davant aquest problema, van robar-les, però van ser capturats per Rudolf i el mateix Pare Noel. Finalment, van fer justícia creant la seva pròpia joguina.

 

Mitjans

Mitjans van passar per el portal i per culpa de un «Piugüino» van sortir a un mon paral·lel Gava y Prro son dolents y Maxi Villano «Maxi Bueno» es bó. Gava i Prro, per demostrar que son bons, fan unes proves. Maxi Bueno li dona informació a Gava y Prro per saber on està aquella persona «Maxi Villano». Fi

 

 

Grans 

Els grans van rebre la visita dels pingüins per Nadal per fer una gran manualitat del ninot de neu.

 

 

Súper Grans

Els Supergrans van introduir-se en la ment del nen petit, l’ovella negra de la família. Vam conèixer com és sentia envers a la resta i vam reflexionar molt! Per sentir-nos acompanyats, vam crear el nostre propi amic/ga amb una cullera.

 

Joves

Els Joves van fer la seva segona missió. Van haver de trobar al marit, excomandant de l’exèrcit de Shingashina, d’una espia que s’havia infiltrat al Govern per aconseguir proves que demostraven les irregularitats de la contabilitat del Govern de Shingashon. Per això vam averiguar l’amagatall del marit a través d’un mapa i vam guanyar-nos la seva confiança. Finalment vam aconseguir les proves.

 

 

Fins a la properaaa!!!