Aquest dissabte hi ha esplai

Bon dia, famílies! Us esperem a tots i totes aquest dissabte a l’Esplai 🙂 Molt important! No us oblideu de confirmar assistència per mail.

Així doncs, us compartim la notícia d’aquesta setmana:

CALENDARI

Dissabte 11: Esplai normal

Dissabte 18: Festa de nadal 

* Recordatori:

  • Els grups de petits, mitjans i grans fan esplai al local de la Parròquia.
  • Els grups de supergrans i joves fan esplai al local de l’Espai Jove la Roma. La direcció és: Via de Sant Oleguer, 6, 08210 Barberà del Vallès, Barcelona.
  • Els nens i nenes que ja hi hagin fet els 3 dies de prova s’hauran d’inscriure si volen venir més a l’esplai aquest curs.

 

LOTERIA

Aquest dissabte 11 de desembre és l’últim dia per lliurar la matriu i els diners corresponents a les paperetes venudes.

 

FESTA DE NADAL

El dissabte 18 de desembre celebrarem la Festa de Nadal de l’Esplai!!! Més endavant us desvetllarem més detalls, però per ara us diem que serà de 16:30h a 20:30h a la Torre de’n Gorgs. Però eh! Aquest cop no només estan convidats els infants a realitzar les activitats… Famílies, vosaltres també en podeu formar part! Així que ja sabeu, reserveu-nos la tarda. 😀

 

Inscripcions pel curs 2021-2022

Si encara no heu entregat la documentació i/o realitzat el pagament, podreu fer-ho aquest dissabte a les 18:30h.

IMPORTANT!!! Us recordem que la Declaració Responsable de covid s’ha d’omplir i entregar cada dues setmanes (aquesta setmana si cal).

Heu de portar la següent documentació:

Preus

  • Nous infants matriculats: 70 € (inclou el foulard)
  • Infants matriculats el curs 2021-2022, infants inscrits al casal 2021 i infants que hi hagin anat a les colònies: 65€

Recordeu que els germans i germanes tenen un 10% de descompte!

Pels infants nous, informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs i segures que us encantarà l’Esplai l’Esquirol 😸

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.es/esplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es.

 

MERCHANDISING

Epaaaa, que tenim novetats!!! Com bé sabeu, aquest any és el 35é any de l’esplai l’esquirol i per aquest motiu tant especial l’equip de monitors ha creat una samarreta i una motxilla per a l’esdeveniment. Aquí us deixem més informació, veritat que són xules?

Preus
  • Samarreta: 8 euros
  • Motxilla: 4 euros
  • Pack (Samarreta + Motxilla): 10 euros