DISSABTE 11/11

Bones, esquirolets i esquiroletes!!! 

Venim a deixar-vos el resum de l’anterior dissabte, va ser molt guai!!

Petits

Els petits han fet activitats amb els seus familiars, s’ho han passat d’alló més bé. Viky el viking s’ha trobat amb dos avis, Federico y Eustaquio. Federico comenta amb petits que sempre l’hi ha fet endevinalles a Eustaquio, però Esutaquio (aquest cop) necessita ajuda. Petits amb les seves mares han ajudat al señor Eustaquio. Federico l’hi ha fet un regal d’una foto en forma de puzzle a Eustaquio.

Mitjans

Els mitjans han descobert la sala de reunions, en la que han creat el seu tron. A més a més, han començat per fi el seu entrenament! Aquest segueix una sèrie de valors que han d’interioritzar per tal de poder presentar-se oficialment com jinetes a la resta del regne i guanyar-se els ous dels seus dracs i dragones! Com els hi anirà als nostres jinetes?

Grans

Els grans hem obet totes les carpetas del pendrive que contenia la informació del perquè s’acaba el món, però un antivirus ha saltat! Al derrotar-lo s’ha sentit trist, l’hem animat i ens ha donat la informació. EL MOTIU: Són els TACOS!!!

Supergrans

Els supergrans hem entrat en una nova pel•lícula, Pixel! Aquest cop els nens i nenes hem entrat en la NASA i hem manat un missatge als al•lienígenes per contactar-los. No obstant, els  al•liens no so han pres bé, i han venit a invaïr el nostre planeta, pero en forma de videojocs!! Així doncs, hem lluitat contra ells i hem aconseguit salvar la Terra, com sempre.

Joves

El grup de Joves ha pasat tot el cap de setmana a la primera Trobada del vallès 2023! S’han juntat amb altres infants de la seva edat d’altres infants a la casa de colònies de La Conreria. S’ho han passat molt bé i s’han divertit amb les activitats proposades i la resta de Joves del Vallés 🙂