DIA DE L’AMIC/GA, COLÒNIES 1R TRIMESTRE I MÉS INFO!!

Hola esquirolets i esquiroletes!!  El dia de l’amic ja està aquí! També s’apropen les colònies de 1r trimestre i altres activitats, estigueu atents i atentes!

 

CALENDARI

Dissabte 18/11: Esplai Normal + Dia de l’Amic 

Dissabte 25-26/11: Colònies 1r Trimestre 

Dissabte 02/12: Dissabte normal

Dissabte 09/12: NO HI HA ESPLAI

IMPORTANT:

  • Remarcar que hi ha hagut un canvi al calendari inicial i ara el Dissabte 09/12 no hi haurà esplai!
  • Tot el món que vulgui portar un amic pel dia de l’amic, és molt important que llegeixi l’apartat d’avall i porti la documentació corresponent!!
  • El proper dissabte, el 18, serà l’últim dia per apuntar-se a colònies! Llegiu més avall per més info 🙂 
  • Estigueu atents al correu per pròximes reunions sobre Reis

 

Colònies 1r trimestre 

Ja han arribat les colònies de 1r trimestre!!!, seran del 25 al 26 de novembre, el preu serà de 40 € i seran a la casa de colònies Artur Martorell, Calafell, Tarragona.

El proper Dissabte 18 serà l’últim dia per fer la inscripció de les colònies!

Recordem que hi ha un descompte del 10% per germans, apunteu-vos tots que seran molt guais 🙂

La info i la carta de colònies s’han enviat al correu, feu-li una ullada!!

 

Dia de l’amic/ga 

El Dia de l’Amic és un dia especial en el qual tothom pot convidar a un amic o amiga a passar una tarda amb ells i elles a l’esplai. Aquest any, es farà el proper dissabte dia 18 de novembre. 

Si l’infant portarà a algun amic, hauran de venir a les 16:15h. És imprescindible que l’amic tingui una fitxa omplerta per fer l’activitat. Per tant, o la pot portar emplenada de casa, o els pares la poden omplir en els locals a les 16:15h. Sense fitxa no podran fer l’activitat.

Fitxa Inscripció 

Comissió famílies

Aquest dissabte 18, es farà la reunió per fer les disfresses de la cavalcada de reis, aquesta reunió serà de 16:30 fins a les 18:30 h.

 

Comissió famílies

Aquest dissabte 18, es farà la reunió per fer les disfresses de la cavalcada de reis, aquesta reunió serà de 16:30 fins a les 18:30 h.

 

Loteria

Com molts heu anat fent, s’ha de retornar el talonari amb els diners corresponents. 

 

Reis

Per a la previsió de les disfresses de la cavalcada de Reis, necessitem saber la vostra asistència! Tornarem a participar en la cavalcada de Reis, el dia 5 de Gener. Voldríem saber la vostra participació, tant de nens, com de mares i pares, que també poden participar. Respongeu al correu indicant el nom de les persones que vindreu.