DISSABTE 02/10/2021

Hola famílies, us portem el resum del passat dissabte!  Volem agraïr la vostra participació en el primer día celebrant així el 35é aniversari de l’esplai l’Esquirol! <3

 

PETITS

Els Petits van ajudar la Marta a trobar l’estació. Ara comença la seva aventura en tren!

 

 

MITJANS

Gaba i Prro, uns germans amb superpoders, vivien en un planeta molt llunyà. De sobte Bose, un èsser malvat expulsa als dos germans del seu planeta. Ells aprofiten per anar-hi a la Terra i reclutar voluntaris per fer fora a Bose. 

Gaba té el poder de llegir les ments i Prro el de corre molt ràpid, Bose necesita aquests poders per governar l’univers sencer!!! 

 

 

 

GRANS

Els grans vam conèixer al grup de mags «Els Achus y Alus». Vàrem descobrir que estàn en guerra amb un altre grup de mags i ens van reclutar com membres oficials del seu grup després de realitzar diferents reptes de màgia. 

 

 

 

 

SUPERGRANS

Els Supergrans van conèixer a dos inspectors que els hi van presentar el cas de los Mendez, una família desestructurada. Ara, tenen l’objectiu de resoldre aquest cas, seràn capaçes?

 

 

 

 

 

JOVES 

Els joves vam conèixer a la Zoe i a El Sapo a la ciutat de Teikoku. Vàrem descobrir, al agafar accidentalment la bossa de El Sapo i mitjançant una sèrie de codis, sobre l’existència del grup revolucionari «Incursión nocturna» que vol acabar amb la cobdícia i corrupció del govern de l’emperador. 

 

 

A continuació us adjuntem un parell de fotos del 35é, moltíssimes gràcies per la vostra participació!