DISSABTE 18/11

Aquest dissabte hi ha hagut un munt de sorpreses, estaven convidats a venir una tarda a l’esplai tant els amics/gues dels infants com els edunautes! Mireu tot el que vam fer… ens ho vam passar superbé!

Dimecres publicarem informació per a les noves inscripcions del curs que estigueu interessades 🙂

PETITS

Petits s’ha endinsat a una aldea medieval, en la que per la seva sorpresa estaven de fira!! Han conegut diferents oficis i tradicions com fer figures amb fang, provar punteria amb el pallasso, competir en  un circuit de cavalls… finalment han aconseguit tiquets de la fira que han pogut bescanviar per joguines.!!

 

MITJANS 

Avui els Mitjans han continuat amb el seu entrenament per aconseguir ser jinetes. Han treballat les aptituds de la competitivitat sana i companyonia al costat de Siles i Alfred.

 

GRANS

Grans s’han conegut, ja que havien infants nous, després han jugat un joc de taula gegant amb mini jocs, punts i comodins on han jugat en grups i per equips.

SUPERGRANS

Els Super grans van entrar a la pel·li de dos superespies: James Bond i Misión impossible. Van ser part d’una missió molt important per a la CIA.

JOVES

Els joves han fet una activitat extraordinària per tal de celebrar el DUDI (Dia Universal Dels Drets Dels Infants). Ha constat d’un escape room per tot l’esplai on havien d’escapar el més ràpid possible amb els diners de la casa! A més han tingut l’oportunitat de convidar a un amic/amiga.

Ens veiem aquest dissabte a les colònies!