DIA DE L’AMIC

Hola famílies, esteu passant bona setmana? Trobeu a faltar l’Esplai? Nosaltres tenim moltes ganes de veure-us. Aquest dissabte tornem amb molta força!

Dia de l’amic
Eyy esquirolets i esquiroletes, aquest dissabte celebrarem el dia de l’amic! Però.. què és el dia de l’amic?
El dia de l’amic tracta de portar qualsevol amic o amiga a l’Esplai. Us convidem a portar qualsevol company de l’escola, de l’extraescolar, familiar, etc.. Tenim una actividad molt xula preparada relacionada amb les colònies d’estiu, us encantarà!
Barberà-La Mola
Ja estan obertes les inscripcions de la Caminada d’enguany! El preu és de 9€ però, recordem que els nens i nenes de l’Esplai només paguen 4.5€! Us podeu inscriure al web del runedia (http://www.runedia.com/cursa/20164239/travessa-solidaria-barbera-del-valles-la-mola/2016/) o als locals de l’Esplai a les 18:30!
La data escollida d’enguany és el dissabte 14 de Maig. La Caminada B-LM és una caminada on els fons recollits van destinats a la tasca social de la Parròquia de Santa Maria del Banc d’Aliments.
Des de l’Esplai, l’entitat organitzadora de l’event, us convidem a partircipar d’aquesta caminada col·lacant-vos en els avituallaments que es troben als diferents punts de control oferint begudes i menjar als participants.
Si teniu alguna proposta o oferiment, envieu-nos un mail! Els llegirem encantats :)
flyer blm back
BLM_Triptic_Interior2015
Sant Jordi
S’apropa Sant Jordi, i un any més, l’Esplai l’Esquirol ho celebra d’una manera molt especial!
Com cada any, durant tot el dia tindrem la paradeta a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès:
  • Venda de roses: vermelles, blanques i blaves!
  • Tallers!
  • Operació kilo: si ens porteu un quilo de menjar, que anirà destinat a la Parròquia, us podreu emportar un llibre!

A part, aquest any Sant Jordi és un dissabte. Per aquest motiu, farem una activitat molt especial per a tots els nens del nostre Esplai!

 

Com sempre, no dubteu a contactar-nos (ce.lesquirol@gmail.com) per qualsevol qüestió! Ens veiem aquest dissabte!