JA ARRIBA SANT JORDI!!

Ja és aquí, famílies! Un any després, torna a ser Sant Jordi. I a més, aquest any Sant Jordi serà un dissabte, per la qual cosa, tindrem un dissabte d’esplai MOLT I MOLT ESPECIAL! Aquí van les notícies!

 

Sant Jordi
S’apropa Sant Jordi, i un any més, l’Esplai l’Esquirol ho celebra d’una manera molt especial!
Com cada any, durant tot el dia tindrem la paradeta a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès:
  • Venda de roses: vermelles, blanques i blaves! (Tot el dia)
  • Tallers de 10:30-12:30 i de 18:30 a 19:30: hi haurà un taller de maquillatge i els nens podran pintar dracs i roses amb les mans!
  • Operació kilo: si ens porteu un quilo de menjar, que anirà destinat a la Parròquia, us podreu emportar un llibre!

A part, aquest any Sant Jordi és un dissabte. Per aquest motiu, farem una activitat molt especial per a tots els nens del nostre Esplai!

 

Barberà La Mola

Encara no us heu inscrit a la Caminada Solidària Barberà La Mola? Les inscripcions segueixen obertes a la pàgina web de Runedia (http://www.runedia.com/cursa/20164239/travessa-solidaria-barbera-del-valles-la-mola/2016/) o als locals de l’Esplai, cada dissabte a les 18:30! El preu és de 9€, però els nens de l’esplai només paguen 4’5€!

Aquest any, la Caminada se celebrarà el dia 14 de maig. L’Esplai destina tots els fons recollits a la tasca social del Banc d’Aliments. Us animem a participar en aquesta activitat, als diferents avituallaments que hi haurà al llarg del recorregut, per oferir beguda o menjar als caminants. Per suposat, si teniu qualsevol proposta o suggeriment, feu-nos-los arribar!

Enguany només hi haurà un entrenament, que serà el dia 30 d’abril. Us hi esperem!

flyer blm back

BLM_Triptic_Interior2015

 

Colònies d’estiu

Heu notat la caloreta, oi? Això és perquè ja s’apropen les colònies d’estiu! Aquest any marxarem a la casa de colònies El Pinar, que es troba al Garraf. Podeu trobar més informació sobre la casa a la pàgina web (www.elpinar.cat), però ja us podem adelantar que és maquíssima! Marxarem del 10 al 16 de juliol, i també us podem adelantar que els vostres fills s’ho passaran d’allò més bé! A les colònies es juga, però s’aprèn; jocs, piscina, excursions, fantasia, amistat… en resum… DIVERSIÓ!!

El preu total de les colònies és de 240€. El primer pagament, de 100€, es podrà fer el pròxim dissabte (Sant Jordi), a les 18:30 als locals de l’esplai. El segon pagament serà de 100€ i el tercer de 40€ (ja us informarem de les dates). Hi ha un 10% de descompte per germans!

En breus actualitzarem l’apartat de colònies d’estiu de la nostra web amb tota la informació.

 

Casal d’estiu

S’apropa l’estiu, s’apropa el casal d’estiu de l’Esplai l’Esquirol! Properament us donarem més informació, però aquí us deixem el flyer.

 

No dubteu a contactar-nos davant qualsevol dubte! ce.lesquirol@gmail.com

Que tingueu una bona setmana, us esperem dissabte!