AQUEST DISSABTE NO HI HA ESPLAI!!

Hola de nou, famílies! Us portem moltes notícies!

 

Aquest dissabte no hi ha esplai

El proper dissabte 9 d’abril, com ja us vam avançar en el correu electrònic d’ahir, no hi haurà esplai. El motiu és que els monitors marxem a la Joresco, una trobada de monitors del MCECC de tota Catalunya. Estarem tot el dia fora fent dinàmiques i activitats, que després podrem aplicar al nostre Esplai. Per tant, no porteu els vostres fills dissabte a l’esplai! Ens tornarem a veure el dissabte 16 d’abril, amb moltes ganes i moltes novetats!
Dia de l’amic
El dissabte 16 d’abril celebrarem el Dia de l’Amic! Aquest dia serà molt especial: els vostres fills podran portar un amic per tal que gaudeixi de l’esplai!
Barberà-La Mola
Ja estan obertes les inscripcions de la Caminada d’enguany! El preu és de 9€ però, recordem que els nens i nenes de l’Esplai només paguen 4.5€! Us podeu inscriure al web del runedia (http://www.runedia.com/cursa/20164239/travessa-solidaria-barbera-del-valles-la-mola/2016/) o als locals de l’Esplai a les 18:30!
La data escollida d’enguany és el dissabte 14 de Maig. La Caminada B-LM és una caminada on els fons recollits van destinats a la tasca social de la Parròquia de Santa Maria del Banc d’Aliments.
Des de l’Esplai, l’entitat organitzadora de l’event, us convidem a partircipar d’aquesta caminada col·lacant-vos en els avituallaments que es troben als diferents punts de control oferint begudes i menjar als participants.
Si teniu alguna proposta o oferiment, envieu-nos un mail! Els llegirem encantats :)
flyer blm back
BLM_Triptic_Interior2015
Sant Jordi
S’apropa Sant Jordi, i un any més, l’Esplai l’Esquirol ho celebra d’una manera molt especial!
Com cada any, durant tot el dia tindrem la paradeta a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès:
  • Venda de roses: vermelles, blanques i blaves!
  • Tallers!
  • Operació kilo: si ens porteu un quilo de menjar, que anirà destinat a la Parròquia, us podreu emportar un llibre!

A part, aquest any Sant Jordi és un dissabte. Per aquest motiu, farem una activitat molt especial per a tots els nens del nostre Esplai!

 

Com sempre, no dubteu a contactar-nos (ce.lesquirol@gmail.com) per qualsevol qüestió! Ens veiem el dissabte 16!