Aquest dissabte no hi ha esplai! Però sí moltes coses a dir…

Bon dia, famílies! Com esteu? Aquí teniu la notícia d’aquesta setmana! Recordeu: aquest dissabte 04 de decembre no hi ha Esplai.

CALENDARI

Dissabte 04: No hi ha esplai

Dissabte 11: Esplai normal

Dissabte 18: Festa de Nadal

* Recordatori:

  • Els grups de petits, mitjans i grans fan esplai al local de la Parròquia.
  • Els grups de supergrans i joves fan esplai al local de l’Espai Jove la Roma. La direcció és: Via de Sant Oleguer, 6, 08210 Barberà del Vallès, Barcelona.
  • Els nens i les nenes que ja hi hagin fet els 3 dies de prova s’hauran d’inscriure si volen venir més a l’esplai aquest curs.

Inscripcions pel curs 2021-2022

IMPORTANT!!! La Declaració Responsable de Covid s’ha d’omplir i entregar cada dues setmanes.

Heu de portar la següent documentació:

Preus

  • Nous infants matriculats: 70 € (inclou el foulard)
  • Infants matriculats el curs 2021-2022, infants inscrits al casal 2021 i infants que hi hagin anat a les colònies: 65€

Recordeu que els germans i germanes tenen un 10% de descompte!

Pels infants nous, informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs i segures que us encantarà l’Esplai l’Esquirol. 😸

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.es/esplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es.

LOTERIA

La data límit per entregar la matriu del talonari de loteria i els diners proporcionals a les paparetes vengudes és l’11 de decembre a les 18:30h al local de l’Esplai.

FESTA DE NADAL

El dissabte 18 de desembre celebrarem la festa de Nadal de l’Esplai!!! Més endavant us desvetllarem més detalls, però per ara us diem que serà de 16:30h a 20:30h a la Torre de’n Gorgs. Però eh! Aquest cop no només estan convidats els infants a realitzar les activitats… Famílies, vosaltres també en podeu formar part! Així que ja sabeu, reserveu-nos la tarda. 😀

D’altra banda, si voleu venir, com sempre, és important que confirmeu assistència per mail! Tant dels vostres infants com la vostra pròpia.

CASAL DE NADAL

Ja us podeu apuntar al Casal de Nadal! Serà els dies 23, 24, 27-31 de decembre i 3, 4, 5 i 7 de gener, al local de l’Esplai: Av. Generalitat, 79. Aquest és l’enllaç del formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexia5eOMZMioQVe3J0pe2WW3D1U5sc5jpwbPzvmdlnIaCN0w/viewform?usp=pp_url. Us esperem a tots i totes!

Fins aquí tota la informació. Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en escriure’ns a celesquirol@celesquirol.es.