Què vam fer a les colònies del 1r trimestre…?

Eiii, bon dia!

Què, ja us heu recuperat de les colònies? Nosaltres encara estem recarregant l’energia. Ha sigut un cap de setmana molt fred… Però sobretot divertit!!!

Hem conegut a Súper Esquirol, una súper heroïna entranyable. També a en Nika, un jove súper heroi molt fort i impulsiu, i a en Bel, el seu amic sense súper poders, però amb tanta capacitat de deducció com el detectiu més intel·ligent. Tots/es junts/es ens hem vist embolicats/des en el malèfic pla de’n Stuart Doofenshmirtz, un científic villà que, amb l’objectiu de capturar a Súper Esquirol, va utilitzar al seu germà petit Brutus com a cap de turc d’un fals atrac al banc. Com vam descobrir més endavant, la raó que el va portar a idear aquest pla va ser la venjança i el rencor: en la infantesa, Stuart era el fan número 1 de Súper Esquirol, però no va aconseguir que la súper heroïna el signés el seu peluix preferit. Per això, als seus 20 anys, va capturar-la i, amb ajuda de la seva estimada ciència, va crear un clon malvat per difamar la seva imatge. Quin perill! Però, gràcies als nostres estimats infants, hem pogut parar-li els peus i aconseguir un final feliç: després de tants anys, Súper Esquirol li ha signat el seu peluix i s’ha guanyat el cor del seu decebut fan.

Aquí teniu algunes fotos de les nostres aventures d’aquests dos dies!

A l’anada teníem moltíssima energia…

En arribar, però, ens vam desanimar una mica en veure el fred que feia!

Però això no ens va impedir passar-nos-ho tant bé com sempre… Aquest cop, acompanyats/des de Súper Esquirol, Nika, Abel, Doofenshmirtz i Brutus!!!

 

Però no només vam fer activitats, eh? També vam fer molt el tonto!

 

I també vam menjar, és clar…

Després de tantes aventures, va arribar l’hora de la tornada… Quin cansament!

I fins aquí el resum! Moltíssimes gràcies per totes les estones compartides, sou unes màquines! Una abraçada enorme, esquirolets i esquiroletes 🙂