28/20/2023 (Fira d’entitats, Castanyada i molt més)

Hola esquirolets i esquiroletes! Estem molt contents i contentes de com va anar el dissabte passat, ja que hi vam fer moltíssimes coses i vosaltres vau ser partícips d’elles, per aquest motiu, us volíem agrair la vostra participació <3

Dit això, us deixem amb el resum de cadascuna d’elles…

FIRA D’ENTITATS

Dissabte al matí els i les monis vam participar a la Mostra d’Entitats d’enguany que organitzava l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Per tal de donar-nos a conèixer a la gent del poble, vam organitzar un espai amb algunes activitats de lleure per a infants i joves que volguessin fer un tasteig de l’esplai. Vam poder rebre un munt d’infants i els vam convidar a venir un dissabte a provar l’esplai.

PETITS I MITJANS

Només començar, Petits i Mitjans es van trobar amb uns boletaires perduts que anaven a la recerca de bolets i castanyes. Amb nous companys, ens vam trobar amb la Castanyera i el Marrameu, que s’havia cremat els bigotis i no podia parlar. Per ajudar al Marrameu, amb la Castanyera i els boletaires vam fer panellets, buscar castanyes, cantar cançons i gaudir molt!

GRANS

Narina ha arribat per fi a Mèxic, però estava molt cansada a causa del viatge. Els grans l’han ajudat per buscar recursos i HAN GUANYAT LA PRIMERA INSÍGNIA, que l’han pogut guardar a les seves respectives «Superbox».

SUPERGRANS

Els supergrans hem anat a la pel·lícula FIVE NIGHTS AT FREDDY’S. Primer van ser  entrevistats per a veure si els contractaven com a guàrdies en una pizzeria, van fer unes activitats per demostrar les seves aptituds. Després de veure el perill que podien patir per la misteriosa i tètrica història que hi havia darrere de la pizzeria, van fer unes màscares per a protegir-se. Van haver de desactivar una bomba que Freddy els va preparar, i quan van desactivar-la, van poder aconseguir el tiquet de la pel·lícula.

JOVES (DIA ESPECIAL – CASTANYADA!)

Els Joves vam estar venent castanyes i pastissos en la tradicional paradeta que es fa tots els anys a l’Esplai!!! 💙🐿️🌰🎃

Fins aquí el resum de dissabte, us esperem a l’excursió de natura!