ÚLTIM DISSABTE PER DEMANAR BEQUES I SAMARRETES!

Després d’un intens cap de setmana de colònies, en el que ens ho vam passar d’allò més bé, tornem a la normalitat de l’Esplai… NO! Seguim amb moltes ganes preparant Carnestoltes!

Ens ha arribat la notícia de que han aparegut polls en el cap d’alguns nens. Recomanem que reviseu els caps dels vostres fills per assegurar-vos de que no en tinguin.

 

Carnestoltes

Dissabte 18 de febrer continuarem fent la feina de Carnestoltes. Serà l’últim dia, perquè el proper 25 de febrer sortirem a la rua de Barberà! En teniu ganes? Com la resta de caps de setmana, els pares i mares que ho desitjin estan convidats a venir a participar i a fer-se la seva disfressa!

 

Samarretes especials del 30è

Estem preparant unes samarretes commemoratives del trentè aniversari de l’Esplai l’Esquirol! Us adjuntem una foto del disseny:

16406566_10206361715001638_167696611281465707_n (1)letras

 

Oi que són maques? No us quedeu sense! Omplim Barberà d’Esquirols! Samarretes de totes les talles, per a nens i nenes, pares i mares, de totes les edats! Farem una comanda tancada, de forma que preguem que ens digueu quantes unitats de samarreta voleu i quines talles. Podeu fer-ho enviant-nos un mail a ce.lesquirol@gmail.com on indiqueu el número de samarretes i les talles. El preu de la samarreta serà de 7€. Aquest any 2017, Barberà sencera celebrarà l’aniversari de l’Esplai l’Esquirol!

ATENCIÓ! DISSABTE 18 SERÀ L’ÚLTIM DIA PER DEMANAR SAMARRETA! SI ENCARA NO HO HEU FET, AFANYEU-VOS!

 

Beques

Queda obert el termini per demanar les beques de Colònies de Segon Trimestre i de Casal de Setmana Santa! El procediment és el mateix de sempre:

  • Si ja heu demanat beca aquest curs 2016 – 2017, només ens heu de notificar que voleu demanar aquesta beca. ATENCIÓ! Si no ens dieu res, considerarem que no demaneu beca!
  • Si no heu demanat cap beca el curs 2016 – 2017, haureu de portar la següent documentació:
    • Padró
    • Declaració de la renda

IMPORTANT! DISSABTE 18 DE FEBRER SERÀ L’ÚLTIM DIA PER DEMANAR BEQUES!