Últim dissabte abans de la Festa de Nadal!

Hola de nou famílies!! Ja són aquí les notícies de l’Esplai de cada dimecres, que cada vegada oloren més a Nadal  😀

 

Reis i Comissió de Mares i Pares

Recordem a la Comissió de Mares i Pares que estan convocats aquest dissabte per preparar tot el necessari per gaudir d’una gran Cavalcada de Reis. Un cop més, us animem a apuntar-vos a la Comissió, us necessitem a tots! Podeu fer-ho enviant un correu a la nostra adreça: ce.lesquirol@gmail.com

 

Festa de Nadal

La festa de Nadal se celebrarà l’últim dia d’esplai de l’any! Tots els pares i mares de l’esplai esteu convidats a participar-hi, no hi falteu! Serà el dia 19 de desembre a partir de les 16:30 fins les 18.30, on farem un munt d’activitats pares i mares, monitors i infants. Tot seguit, realitzarem el quinto de cada any al mateix Esplai amb un pica-pica que posarem tots conjuntament: famílies i monitors. Si sou experts fent pastissos o qualsevol berenar, és la vostre oportunitat per lluir-vos!! Tanmateix, tota mena de pica-pica (patates de bossa, olives, etc) serà benvingut!

 

Recollida de joguines

Mares i Pares, des de la Parròquia de Barberà, us demanem que si teniu joguines dels vostres fills i filles que ja no fan servir ens les porteu a l’Esplai, aquestes seran destinades als infants més necessitats de la ciutat. Que cap infant es quedi sense un somriure aquestes festes!

 

Casal de Nadal

Un any més, l’Esplai l’Esquirol farà Casal de Nadal! JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS! No dubteu a apuntar els vostres fills, s’ho passaran d’allò més bé!

El casal obrirà els dies 23, 24, 28, 29, 30, 31, de desembre, i 4, 5, 7 de gener. El preu total és de 90 €.

 

Ens veiem aquest dissabte, l’últim abans de la gran Festa de Nadal!