AQUEST DISSABTE NO HI HA ESPLAI!

Hola, benvolguts esquirols! Les notícies de dimecres ja són aquí!

 

Aquest cap de setmana no hi ha esplai

El pròxim dissabte dia 5 de desembre NO HI HA ESPLAI! Celebrant el pont de desembre, l’allarguem una miqueta més. El pròxim dia que ens veurem serà el dissabte 12 de desembre, a veure si arriba ja!

 

Reis i Comissió de Mares i Pares

Finalment, per fi, després de molts mesos, ai, que m’emociono… HEM ACONSEGUIT CAMIÓ DE REIS! Donem les gràcies a la família Sandoval Martínez, ja que sense ells no hagués estat possible.

La Comissió de Mares i Pares es va reunir el passat dissabte i van començar a preparar tot el necessari per gaudir d’una gran Cavalcada de Reis. Un cop més, us animem a apuntar-vos a la Comissió, us necessitem a tots! Podeu fer-ho enviant un correu.

 

Festa de Nadal

La festa de Nadal se celebrarà l’últim dia d’esplai de l’any, el 19 de desembre! Tots els pares i mares de l’esplai esteu convidats a participar-hi, no hi falteu! Serà el dia 19 de desembre a partir de les 16:30.

 

Casal de Nadal

Un any més, l’Esplai l’Esquirol farà Casal de Nadal! JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS! No dubteu a apuntar els vostres fills, s’ho passaran d’allò més bé!

El casal obrirà els dies 23, 24, 28, 29, 30, 31, de desembre, i 4, 5, 7 de gener. El preu total és de 90 €.

 

Camp Nou

Aquest dimecres 2 de desembre, l’Esplai l’Esquirol visitarà el Camp Nou, en el partit de Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Villanovense! Ens ho passarem d’allò més bé!

 

Ens veiem el dissabte 12! Per qualsevol cosa, contacteu amb nosaltres per correu electrònic.