RESUM PRIMER DIA D’ESPLAI!!

Bon dia famílies, esquirolets i esquiroletes!!

Avui portem el resum d’un dia molt especial: El primer dissabte del curs 2023/24!!!

Vam retrobar-nos tots i vam poder veure-nos després d’un calorós estiu i de trobaros molt a faltar, però els esquirolets i les esquiroletes no sabien pas quins serien els seus companys de grups ni els seus monitors, i hi havia un culpable…

L’esquirol estava una miqueta enfadat amb nosaltres. Estava empipat perquè no tots els nens i nenes portaven la samarreta o el foulard de l’esplai! Així doncs, en un impuls d’ira va esborrar els noms dels monitors a les llistes de cada grup, així que els nens no podien saber qui seria el seu monitor aquest any. Malgrat això, l’Esquirol ens va fer una gran proposta: si jugàvem a uns jocs d’esplai i ens divertíem junts, en donaria els noms dels monitors i els seus grups corresponents!!

 

 

Així que, fent cas a l’Esquirol, ens vam dividir en grups per poder jugar a aquestes activitats!! Tant infants com famílies s’ho van passar d’allò més bé!

 

Un cop fetes les activitats, l’Esquirol tornava a estar feliç i ens va desvelar els monitors dels grups d’aquest any! Mentre els pares i mares es van anar a fer una reunió informativa, els nens i nenes van separar-se en els seus grups per continuar jugant. Es van dur a terme activitats de coneixença per entablir amistat entre ells!

 

Ens espera un gran curs per davant!! Moltes gràcies per venir i us esperem el pròxim dissabte! 🙂