RESUM DISSABTE 09/3

Hola famílies!! Us portem el resum de les activitats del dissabte passat 🙂

PETITS

Petits han passat el dia amb Frida Khalo i Marie Curie. Han descubert la importancia que té la dona al ámbit de les ciències.

MITJANS

Els Jinetes han investigat junt al Silas sobre totes les pistes que s’han anat trobant els darrers dissabtes. Tot ha resultat ser un sabotatge del Bad Manolo, l’antic conserge de l’Acadèmia, que ha resultat ser un mercenari contractat pel Nogard: antic company de l’Acadèmia i rival del Silas. Ens ha capturat però hem aconseguit escapar!

GRANS

Grans han anat a un búnquer aquesta vegada els personatges estaven tocats de l’olla feia més d’un any que no havien sortit d’allà. Han executat activitats molt boges.

SUPERGRANS

El cinema es va tancar i vam aprofitar per fer activitats més tranquiles entre tots! Vam gaudir de jocs diversos i ens ho vam passar superbé!!

JOVES

El grup de joves ha participat a la trocajove! Una trobada amb més de 1.100 infants i monitors de tota Catalunya celebrada a Amposta! Va ser un cap de setmana ple d’emocions on vam conèixer la història de l’Àlex, i de com li vam ajudar a que li agradés la Festa Major. Els joves de l’esplai s’ho van passar molt bé i es van emportar una experiència única!

 

 

 

Moltes gràcies per llegir, ens veiem en les colònies!