Dissabte 02/03/24

Bones, esquirols i esquiroletes!!! 

Venim a deixar-vos el resum del dissabte, als infants s’ho van passar molt bé!!

 

Petits

Els petits arriben a Atenes i justament estan celebrant per primera vegada unes olimpíades!!! Tot és una mica caòtic… Ens trobem amb Sportacus, el presentador d’aquests emocionants jocs olímpics, i ens comenta que és la primera vegada que fan alguna cosa així. Petits decideix participar en aquests jocs. 

   Es troben amb Trixies i ella els demana ser la seva amiga, i els comenta que sospita de Rubbie Reptes, que sempre fa trampes en els jocs. Decideixen participar tenint en compte aquesta informació. Finalment, Sportacus (el presentador) es adona que Rubbie Reptes està fent trampes en tots els jocs. Rubbie explica que li van malament els jocs d’esport i que el seu punt fort és estrènyer-se el cap amb jocs de pensar. 

   Sportacus parla amb Rubbie i li pregunta si li agradaria fer algun joc d’intel·ligència, a la qual ell accepta! Per acabar les olimpíades, Sportacus fa un discurs dient que l’any següent també es faran jocs de pensar!

Mitjans

Avui els Jinetes s’han retrobat amb l’Alfred, però s’ha vist interromput per uns pallassos del Circ del Vent… Aquests no podien posar la seva carpa a causa del vent i a més a més no tenien gent per a fer l’espectacle! Els i les mitjanes han ajudat al circ i després han descobert el que l’Alfred es porta entre mans… Ha estat investigant les pistes que ens anàvem trobant cada dia… Potser no tot és com creiem!

Grans

Els grans han anat d’excursió al parc fluvial dels besos amb la BICICLETAAAA, han fet en total 30 km de camí i hem fet activitats i dinàmiques molt guais

 

Supergrans

Els supers vam entrar a la pel·li de «Regreso al Futuro» vam anar al futur gràcies a una màquina del temps que vam fer per al científic, la van fer funcionar i van viatjar al passat, un cop el 1955 van arribar a una festa de graduació hi va haver balls i després esport fins que van aconseguir el tiquet i vam anar de tornada a casa

Joves

Aquest dissabte els majordoms han reptat als Joves, mitjançant el Raven Club, a fer diversos jocs en dos grups, el Blau i el Vermell. S’ho han passat d’allò més bé!