Què vam fer l’últim dia d’esplai…?

Bon dia, esquirols!!!

Moltíssimes gràcies a tots i totes aquelles qui vau venir dissabte. Va ser molt emocionant compartir amb vosaltres el darrer dia del curs!

Aquí teniu un petit resum d’allò que va fer cada grup…

Els petits van fer un viatge en el temps. En primer lloc, van anar fins al passat, on es van trobar a Juana Carla, germana del conductor Juan Carlos, amb qui van compartir un petit repàs dels llocs on han viatjat aquest darrer any. Seguidament, van arribar al lloc més bonic del món… que van haver de construir ells mateixos! Finalment, van viatjar fins al futur, on una acadèmia de superherois va contactar amb ells per poder formar-ne part. Van aconseguir el superpoder de l’aigua, del foc i de la fulla!

Els mitjans van trucar a Eustakia, la mare del Maxivillano, perquè el castigués pel seu mal comportament, i el van entretenir mentre ella acabava de fer els seus encàrrecs. Finalment, la mare va aparèixer i, agafant-lo de l’orella, va fer real el càstig esmentat i va fer un regal als mitjans com a agraïment i disculpa pel mal comportament del seu fill: uns meteorits dolços clavats a un pal, al nostre planeta anomenats com a Chupa-Chups.

Els grans van celebrar que Hogwarts ara ja és un lloc segur gràcies a ells, a través de diversos jocs i un pica-pica final!

 

Els supergrans van fer un judici per resoldre el cas de la família Méndez, i després d’una aventura van descobrir que tot va ser una invenció de’n Roberto, el veí dels Méndez!

Els Joves van enderrocar, per fi, el govern d’en Shingashong! Per a fer-ho, van haver de hackejar el sistema de portes del palau de l’emperador, enfrontar-se als guàrdies de l’Imperi en una batalla de globus d’aigua i vèncer al robot del malvat Shingashong. Finalment, van encarar-se amb ell a través d’infiltrar-se al seu despatx. Però llavors… van descobrir que tot havia resultat ser un somni d’en Ranka, la mascota del grup de Joves!!! Haurà sigut tot una fantasia… o haurà succeït de veritat?

I això és tot… per ara! Demà tindreu notícies de la gran gala de diumenge, entre altres coses 😀 Una abraçada!!!