Gala de fi de curs, colònies i casal d’estiu!!!

Bon dia, esquirols!!!

Recordeu que aquest dissabte NO hi ha esplai. En comptes d’això, celebrem diumenge la gala de fi de curs!!! Si voleu més informació, seguiu llegint…

 

GALA

Divendres (demà!) es tanquen les incripcions. Per tal de confirmar assistència, heu de respondre l’enquesta de Google Forms (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHkAYZ1RL0Z70d_JFDQB14hVu5JD4TrPe-NGqLTSeqIfCelw/viewform) i avisar per mail. El preu és de 5€/persona: el pagament es pot fer per bizum o transferència, o bé allà en efectiu. Cal portar roba amb temàtica hawaiiana, tropical, estiuenca… Un bon exemple són les camises amb estampat floral! A més, hi haurà càtering.

Ens veiem aquest diumenge 5 de juny a les 18h al Casal de Can Gorgs!!! És a dir, al mateix lloc on es va celebrar la calçotada.

 

COLÒNIES

Aquest any, les colònies d’estiu seran del dilluns 18 fins al diumenge 24 de juliol. Recordeu que els més petits poden decidir venir només els primers tres dies!

Les inscripcions presencials tindran lloc aquest diumenge a la gala; cal que vingueu 5-10 minuts abans de l’hora de quedada (les 18h). Si ja heu fet el primer pagament, aquest serà el segon. Més endavant us informarem quin serà el darrer dia presencial per finalitzar el pagament de les colònies.

 

CASAL D’ESTIU

Ara que s’apropa l’estiu… S’apropa també el casal!!! En teniu ganes? 😉

Els dies per portar la documentació presencialment són el 4, l’11 i el 18 de juny de 18:30h a 19:30h als locals de l’esplai (Av. Generalitat, 79).

 

BEQUES

Totes les beques demanades ja estan tramitades i a l’espera de resolució! Us avisarem quan hi hagi més notícies 😀