NOTÍCIES DE DIMECRES!

Hola, famílies! Després d’un molt intens cap de setmana, tornem a la normalitat!

 

BARBERÀ – LA MOLA

La Caminada solidària va ser un èxit! Grans i petits van arribar al cim de La Mola un any més, felicitats a tothom! Esperem que hagueu gaudit d’aquesta activitat, que a més ens ha ajudat a contribuir amb els més necessitats de la nostra ciutat. Gràcies a tots! També volem agrair especialment a totes les persones que ens han ajudat als controls i a totes les entitats que han col.laborat amb la caminada.

Si teniu qualsevol fotografia de la caminada, no dubteu a fer-nos-la arribar!

 

 

FI DE CURS

No, no ploreu… s’apropa el final de curs d’esplai, com cada any… i per això, acabarem amb una activitat molt especial! La festa de final de curs se celebrarà el dissabte 4 de juny. La pròxima setmana us donarem més detalls… però no us desanimeu! S’acaba l’esplai, però això significa que vénen les colònies d’estiu i el casal d’estiu!

 

COLÒNIES D’ESTIU

Heu notat la caloreta, oi? Això és perquè ja s’apropen les colònies d’estiu! Aquest any marxarem a la casa de colònies El Pinar, que es troba al Garraf. Podeu trobar més informació sobre la casa a la pàgina web (www.elpinar.cat), però ja us podem adelantar que és maquíssima! Marxarem del 10 al 16 de juliol, i també us podem adelantar que els vostres fills s’ho passaran d’allò més bé! A les colònies es juga, però s’aprèn; jocs, piscina, excursions, fantasia, amistat… en resum… DIVERSIÓ!!

El preu total de les colònies és de 240€. El primer pagament, de 100€, ja es pot realitzar a les 18:30 als locals de l’esplai. El segon pagament serà de 100€ i el tercer de 40€ (ja us informarem de les dates). Hi ha un 10% de descompte per germans!

Podeu obtenir més informació sobre les ccolònies d’estiu a l’apartat de la web de l’esplai: http://celesquirol.escolonies/

 

CASAL D’ESTIU
Aquest any el casal consta, com sempre de dos blocs: Bloc de Juny Juliol i el bloc de setembre, sempre de Dilluns a Divendres. Les dates son les següents:
El bloc de Juny Juliol:
 • S1: 2 dies: 22 i 23 de Juny
 • S2: 27 de Juny al 1 de Juliol
 • S3: 4 al 8 de Juliol
 • S4: 11 al 15 de Juliol (Colònies d’Estiu)
 • S5: 18 al 22 de Juliol
 • S6: 25 al 29 de Juliol
El bloc de Setembre:
 • S7: 29 d’Agost al 2 de Setembre
 • S8: 5 al 9 de Setembre
SERVEI MENJADOR
Aquest estiu tindrem servei menjador amb catering! L’horari serà de 13:30 fins a les 15 de la tarda. Comptarem de Dilluns a Dijous amb servei de catering que de ben segur ens portaran dinars moolts bons i molts sans! Si nens i nenes… algún dia caurà verdura… I tot i que no ens agradi ens l’haurem de menjar tota…
PREUS
 El preu de la setmana sencera son 45€ amb horari de 9 a 13:30. Si veniu a l’acollida el preu serà 5€ per sobre, fent que sigui 50€. El preu de la franja horaria de 13:30 a 15:00 és de 25€, on ja s’inclou, en aquest preu, el dinar de dilluns a dijous. S’ha de tenir en compte que la Setmana 1, només té 2 dies, per tant el preu és de només 20€.
El preu de la setmana 4, en cas de venir de colònies, és de 115€. Aquest preu inclou els 6 dies, 3 de casal i 3 de colònies en Règim de pensió completa.
Tots els preus tenen un 10% de descompte per germans!
BEQUES
 Aquest any, com en els darrers es podrán demanar beques tant per el casal d’estiu com per les colònies. Aquestes beques permeten rebre una ajuda que pot ser del 25%, 50% o 75% de l’import total en cas de ser otorgades. Per poder demanar-les ens heu de facilitar la documentació que s’especifica a continuació:
 • Declaració de la renda 2016 corresponent a l’exercici 2015.
 • Padró municipal on s’indiquin les persones que conviuen a la mateixa unitat familiar.
La data límit per presentar les beques és el 21 de Maig, sobretot no espereu a l’últim moment!
INSCRIPCIONS
 Les inscripcions ja son obertes! Les podeu realitzar al centre d’esplai qualsevol dissate de 16:30 a 18:30. Per tal de fer-la efectiva, en cas de que no esteu inscrits a l’esplai, heu de portar la següent documentació:
 • Foto
 • Fotocòpia de la tarjeta sanitaria
 • Fotocòpia del Carnet de Vacunes
 • Fotocòpia del DNI del pare o mare
 • Fotocòpia del DNI del nen/a si en té
 • Fitxa d’inscripció (adjunta)
Teniu present que les places son limitades!
Finalment, les inscripcions que es facin efectives abans del 21 de Maig tindran un regalet mooolt especial! ÉS EL PRÒXIM CAP DE SETMANA!
FIRA D’ENTITATS
El cap de setmana del 28 i 29 de maig podreu trobar a l’Esplai l’Esquirol a la Fira d’Entitats de Barberà del Vallès. No sigueu tímids, veniu-nos a veure!
Això és tot per avui, us esperem dissabte! Davant qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres!