AQUEST DISSABTE ÉS BARBERÀ – LA MOLA!

Bon dia famílies, com ja deveu saber aquest dissabte no hi ha Esplai perquè hi ha.. el Barberà – La Mola!

 

BARBERÀ – LA MOLA

Esquirolets i Esquiroletes, ens veiem tots dissabte a les 8 del matí a la Plaça de l’Ajuntament! Tots aquells que participin als controls i avituallaments l’horari de quedada es a les 7:30 del matí.

El grup de Petits i Mitjans pujarem només la Mola des del cim i el de Grans des de la Plaça Sant Jordi de Matadepera, tot i així quedem a les 8 a l’Ajuntament i marxem juntets en transport públic :). El grup de Supergrans i Joves la farem sencera des de Barberà, que cracks!!

El dorsal es recull el divendres 13 de Maig de 18h a 21h als locals de l’Esplai. Amb el dorsal entra el regalet d’enguany… un got de la caminada!! Porteu-lo a les vostres motxilles per les begudes dels avituallaments!

Encara no us heu inscrit a la Caminada Solidària Barberà La Mola? Les inscripcions segueixen obertes a la pàgina web de Runedia (http://www.runedia.com/cursa/20164239/travessa-solidaria-barbera-del-valles-la-mola/2016/) fins acabar el dia d’avui! El preu és de 9€, però els nens de l’esplai només paguen 4’5€!

L’Esplai destina tots els fons recollits a la tasca social del Banc d’Aliments. Per suposat, si teniu qualsevol proposta o suggeriment, feu-nos-los arribar!

 

flyer blm back

BLM_Triptic_Interior2015

 

COLÒNIES D’ESTIU

Heu notat la caloreta, oi? Això és perquè ja s’apropen les colònies d’estiu! Aquest any marxarem a la casa de colònies El Pinar, que es troba al Garraf. Podeu trobar més informació sobre la casa a la pàgina web (www.elpinar.cat), però ja us podem adelantar que és maquíssima! Marxarem del 10 al 16 de juliol, i també us podem adelantar que els vostres fills s’ho passaran d’allò més bé! A les colònies es juga, però s’aprèn; jocs, piscina, excursions, fantasia, amistat… en resum… DIVERSIÓ!!

El preu total de les colònies és de 240€. El primer pagament, de 100€, ja es pot realitzar a les 18:30 als locals de l’esplai. El segon pagament serà de 100€ i el tercer de 40€ (ja us informarem de les dates). Hi ha un 10% de descompte per germans!

Estem treballant  l’apartat de colònies d’estiu de la nostra web amb tota la informació.

 

CASAL D’ESTIU
Aquest any el casal consta, com sempre de dos blocs: Bloc de Juny Juliol i el bloc de setembre, sempre de Dilluns a Divendres. Les dates son les següents:
El bloc de Juny Juliol:
 • S1: 2 dies: 22 i 23 de Juny
 • S2: 27 de Juny al 1 de Juliol
 • S3: 4 al 8 de Juliol
 • S4: 11 al 15 de Juliol (Colònies d’Estiu)
 • S5: 18 al 22 de Juliol
 • S6: 25 al 29 de Juliol
El bloc de Setembre:
 • S7: 29 d’Agost al 2 de Setembre
 • S8: 5 al 9 de Setembre
SERVEI MENJADOR
Aquest estiu tindrem servei menjador amb catering! L’horari serà de 13:30 fins a les 15 de la tarda. Comptarem de Dilluns a Dijous amb servei de catering que de ben segur ens portaran dinars moolts bons i molts sans! Si nens i nenes… algún dia caurà verdura… I tot i que no ens agradi ens l’haurem de menjar tota…
PREUS
 El preu de la setmana sencera son 45€ amb horari de 9 a 13:30. Si veniu a l’acollida el preu serà 5€ per sobre, fent que sigui 50€. El preu de la franja horaria de 13:30 a 15:00 és de 25€, on ja s’inclou, en aquest preu, el dinar de dilluns a dijous. S’ha de tenir en compte que la Setmana 1, només té 2 dies, per tant el preu és de només 20€.
El preu de la setmana 4, en cas de venir de colònies, és de 115€. Aquest preu inclou els 6 dies, 3 de casal i 3 de colònies en Règim de pensió completa.
Tots els preus tenen un 10% de descompte per germans!
BEQUES
 Aquest any, com en els darrers es podrán demanar beques tant per el casal d’estiu com per les colònies. Aquestes beques permeten rebre una ajuda que pot ser del 25%, 50% o 75% de l’import total en cas de ser otorgades. Per poder demanar-les ens heu de facilitar la documentació que s’especifica a continuació:
 • Declaració de la renda 2016 corresponent a l’exercici 2015.
 • Padró municipal on s’indiquin les persones que conviuen a la mateixa unitat familiar.
La data límit per presentar les beques és el 21 de Maig, sobretot no espereu a l’últim moment!
INSCRIPCIONS
 Les inscripcions ja son obertes! Les podeu realitzar al centre d’esplai qualsevol dissate de 16:30 a 18:30. Per tal de fer-la efectiva, en cas de que no esteu inscrits a l’esplai, heu de portar la següent documentació:
 • Foto
 • Fotocòpia de la tarjeta sanitaria
 • Fotocòpia del Carnet de Vacunes
 • Fotocòpia del DNI del pare o mare
 • Fotocòpia del DNI del nen/a si en té
 • Fitxa d’inscripció (adjunta)
Teniu present que les places son limitades!
Finalment, les inscripcions que es facin efectives abans del 21 de Maig tindran un regalet mooolt especial!
Això és tota la informació per ara. Si teniu algún dubte, qualsevol observació o, en definitiva, qualsevol cosa a dir, no dubteu en escriure’ns!